Ми се заглави фиоката за прашок дали има некој начин да ја извадам а да не ја скршам. Незнам како минсе случи оваа го стиснав копчето и си влезе слободно потоа когс сакав да ја отворам не се отвара. Дали има некој начин
Што е разликата помеѓу кондензациска сушара и со топлотна пумпа? Во план сум да купувам, купатилото ми е тесно, но ќе и најдам место, исто така немам прозор во купатило, само вентилација па затоа ме интересира дали има нешто врска со тоа каква машина ќе земам, да не ми ствара многу пареа... Благодарам
Сакаам да си купам машина з перење на Фаворит, мајка ми цел живот користи и е презадоволна. Буџетот ми е 17 000 денари; ве молам за препорака
Друг бренд препорака? Електролукс можеби? Самсунг знам дека се добри, меѓутоа толку пари за машина стварно не ми се даваат.
мидеа исто никако за тие пари да видиш беко се добри а просечна цена јас земав лани дек самсунг еко бабл 32.000 ја земав погодена е и убаво пере ама е дупла пари
Зошто правите празни разговори кога се знае каква ќе купите накрај најефтината...таков е чипот и менталитетот за најефриното... Не е важно да е квалитетно важно е да е најефтино... Да се знае дека сме од третиот свет
Јас кога се распрашував за машина ми рекоа од тие две да бирам. Овде имам Индесит. Ок е. За Горење и Вирпул доста негативни коментари слушам. Ми рекоа и комбинирана машина да не купувам. Демек брзо се расипувале.
Ви благодарам многу. Навистина ме ставивте во недвоумица... Навистина не знам што е смешно, но сметам дека 40 000 за машина за перење се многѕ.
Никаде не спомнав дека ќе го купам најефтиното, сакав фаворит затоа што мајка ми веќе 20 години користи таква машина. Оваа и е втора од истиот бренд.
Јас кога ја купував машината продавачот ми ја препорача Беко како најдобра. Ми рече и дека најмногу им се троши. А имам комшика што работи таму и ми го кажа истото. Најдобро е да разгледаш по продавниците.
Не е многу, машина за 200 евра е бижутерија... Сите машини на запад се над 700 евра... Таа машина е за долг рок ќе ти трае 15 години минимум и ќе ти штеди вода и струја за разлика од таа од 200 евра и нема да ти прави поплава антибактериска програма има и отстранува тешки дамки како крв или вино... И нема да ги смалува и оштетува алиштата и не се закачуваат алиштата на вратата при перење и имаат мала бучава... Има 5000 опции на неа
Јас најмногу по фб групите и форумите збирам искуства, по постовите таму читам од кои се фалат од кои жалат Од самсунг Миеле никој не сум читнала да се пожале
Здраво девојки, сакаме да купиме машина за перење алишта но не сме сигурни која е најдобра. Мајка ми вика зависи како ќе ти се погоди.. Е сега јас гледав на самсунг дека ги фалат многу и 500е за машина ми се ок ако ми служи барем 6-7 год. Свекрвата има квадро но само после неколку години протекува вода од фиоката за детергент, а мајка ми има на беко вели пери убаво ама не мирисат свежо алиштата. За индисент има некој мислење или сепак самсунг? Горење не сакаме.
Охоооо Индесит и Самсунг ти се исто ко фико и мерцедес ја имам самсунг еко бабал 32.000 бесе лани од Нептун сеа за сеа е супер и многу убаво пере
@warrior јас претходно имав Самсунг. Ја користев 10 години. Тоа време тој модел беше 15 000. Лани почна да не ми го прима омекнувачот и да не ми ги пере убаво алиштата. Морав да купам друга. За Горење ми рекоа никако да не купувам.
Здраво, се мислам за перална дали Samsung или Whirlpool. Гледам за Samsung има позитивни а за другата не сум баш најдела некој коментар. Некоја препоракаа?