Истата ја имам и јас, ги сушам на Mix and dry сите. Алиштата ми се суви секогаш , ама кога перам некои прекривачи знае да ми ги извади недосушени па ја пуштам уште еднаш .
A centrifuga na kolku pustate? Jas na site 1200. Moze i posuvi gi stavam pa se susat, ne znam. Inace na toj so pamukceto eko programot, mi gi vadi vlazni, senzor ima i nekad sama se gasi porano, a nedosuseni tie. Pa sum ja pustala use ednas na nekoj pokratok pola saat primer. Ova eko so pamukceto, avtomatski e na zakacalkata, nema opcija da odberam sonce, i moze zatoa malce vlazni se.
Ke gi ispravi susarata posle od toplinata. I jas prethodno na 1200 samo postelini i krpi pustav, drugo na 800. A sega se na 1200 stavam
Домаќинкиии ајде едно можеби глупо прашање , хехе Дали можам да направам проблем доколку пуштам сушара пред легнување и одкако ќе ги исуши да стојат до сабајле ? Освен што ќе се изгужваат ?
Јас не сум ги оставала со затворена врата откако ќе се исушат, за да не замирисаат на влага. Кога ја купував ми рекоа после сушење вратата да се остава отворена.
Od onie od Dm maramicite za susara nema nikade, t.e.Kapitol veke cel mesec, a minatata nedela i East gate barav nemaa. Nekoja skoro da kupila i od kade? I dali samo tie od Dm se maramici za susara ili postojat po marketi i drugi? Gledam ima nacrtano peglicka valjda i pomazni neso gi vadi, baegi mi se stutkani iako gi tresam i odma gi diplam
Здраво девојки некој што повеќе се разбира во овие работи сакаме со сопругот да земеме ваква машина за сушење алишта некој да има искуство со ваква машина или да се разбира па да кажи зошто е олку скапа освен тоа што прочитавме дека е енергетска класа + трошела 17kwh или годишно 204kwh https://www.neptun.mk/categories/MASINI_ZA_SUSENE/LG-RH-10V9AV4W
Jas imam na Favorit sushara nova I ne sum zadovolna. Nova e, no ne dosushuva a ne ja polnam, se e na pola, Alistair mi gi tenci I smaluva, ako znae nekoj finta neka mi kaze. Duri I taa programs baby care parce gi napravi alistata na bebeto, so 3 sushenja pidjamite mu se kako 3 generacii da gi nosele
Програмата за бејби кер е на висока температура за да ги уништи микроорганизмите, барем на мојата машина. Пуштај ги на gentle care или каква и да имаш програма за осетлива облека.
Па да ама барем да ги исуши купив сушара за да не пеглам алиштата, сега треба да ги пеглам за да ги досушам