Женски имам нова машина два месеци на Аристон,убаво и се пееше,но од синоќа садовите кога ја отворив како побелени,неизмиени убаво.Пак ја пуштив сабајлево и кога заврши пак истото ,доле имаше како пења од прашокот и бели садовите.Од што може да е,сол и сјај има?
Провери го филтерот дали е чист и тие дупчињата на перките да не се запушени. Иако не ми се верува дека е тоа во прашање, нова ти е машината. Јави се во сервис консултирај ги, ама прво провери ги овие две работи.
Zdravo, mnogu se mislam dali da zemam masina za sadovi, no nemam nikakvo prethodno iskustvo, dali bi mi preporacale nekoja od koja ste zadovolni i e ednostvna za rakuvanje? I kakvi soveti bi spodelile na nov korisnik? Vi blagodaram
Јас имам вградна, на беко. Задоволна сум. Немаме време да се расправаме со садови рачно, па скоро секоја вечер ја пуштам. Ќе гледаш да земеш А++ или А+++ заради потрошувачката.
Имаме машина веќе неколку години ама многу сум тупа за машини, та за садови, за алишта. Сакав да прашам, дали имаат греачи за сушење или само се цедат садовите. Не можам да видам на нашава, а и повеќе мм ја работи. И какви тбл. користите? Ние земаме од Кам, ок се, ама да не има подобри? Сме пробале Финиш и Сомат ама освен што се поскапи ништо посебно. Инаку Беко е машината.
Јас ги користев тие од стокомак, и таблети и сол и сјај Сега земав од кам и искрено поубави се, поубаво ги мијат садовите
Јас оние од Кам ги користам. Супер се. И сјај и сол од Кам. До душа не сум сменила други. Што знам, ем економични ем убаво мијат. Ептен ми е мерак кога ќе извадам чаша и ќе е кристално измиена, без ниедна дамка.
Јас имам Favorit за 8лица ја пуштам секој ден.Не е вградена во кујната таблети користам Fairy extra plus.И многу сум задоволна.
Прв пат ми се случува да снема струја додека работи машината. И кога дојде,гледам не ја памти програмата што работела а само уште 10мин. и требаше да заврши. И сега треба пак од почеток истата програма да ја пуштам или можам да ја отворам вратата?
Мене ми се случило на два пати да снема струја додека она работи и кај мене исто така не ја памти програмата и ја пуштив од почеток оти не се отвора вратата на мојата.