@duffi @Baby-Blue Ај и јас да се вмешам. Дома и јас имам Беко машина за садови, пред месец дена купена и го имам истиот проблем како @Baby-Blue и малку е иритирачки кога ја пуштам да пери два саати на пример, а таа пери два и пол саати. Не се имам пожалено сѐ уште никаде пошо мислев јас нешо не ја користам како што треба ама еве се испостави дека и други го имаат истиот проблем. Ако некој знае што е работата обавезно нека пише.
Сервисерот што дојде кај нас не беше заинтересиран воопшто, ни кажа триста работи што некако се нелогични, почнувајќи од слаба струја, недоволно исплакнати садови (што и да е така не верувам да е случај баш секогаш кога ја пуштам) за на крај да каже дека било нормално. Секако, ако знае некој нека пише.
И кај мене машината стално така прави никогаш не е завршена според тајмерот. Инаку јас имам LG машина за садови но не е одовде со сопругот ја купивме од Србија.
https://www.neptun.mk/categories/MASINI_ZA_SADOVI/BEKO-DVN-06431-W Жени, ја купив оваа машина.. Некоја од вас да ми каже како да ја пуштам и што треба? Немам никакво искуство со машини за садови
Јас ја имам истата. Зависи како сакаш, има повеќе опции. Ќе си ставиш капсула во делот, убаво затвори ја и заврти лево на тоа што е за вртење што има исто на шпорет, перална (дека е 60 степени заврти, ќе ги мие еден саат) и на црниот дисплеј што е имаш вакво копче стисни: Мислам јасно е
Aj da prasam masinava za sadovi e Telefunken i mozam da kazam deka sum zadovolna no vo posledno vreme koga gi vadam sadovite obicno na casite a i na tanjirite kako da grebka t.e kako talog od kafe kako ne cisto. Sol sjaj se si ima sto. Moze da e problem?
Jas go kupuvam vo stokomak,se stava vo pregradata kade sto e pisano sredstvo za plaknenje(vo vratata).
кај мене е исто вака А програмите може да ги сликнеш? За да видам дали може да се консултирам со тебе