Ние ги користиме со месеци. Да завршат и никад више. Некако ептен бели ги прави чашите и ич темелно не ги чисти. Тие од КАМ ми беа далеку подобри. Овие од Финиш се зезнавме демек исплатливи, ама
Мислам дека се последни залихи од овој вид таблети. Дотрошуваат залихи. Сега гледам, и рокот е 11,2021. Ама не сум приметила разлика , садовите се чисти и со убав мирис. Јас секако ќе имам уште за месец, додека ги дотрошам.
И јас имам беко машина за вградување и во нептун кога ја гледав исто вратата не стоеше долу туку се креваше сама нагоре, ми објаснија дека кога ќе се вгради ќе биде се во ред. Уште не ми е ни отпакувана дома, наредна недела треба да ја местиме заедно со кујната па ќе видиме..
Ги има кај нас во Пакет Маркет. 493 денари се. Спојлер Јас летоска земав толку беа, мислам акцијата постојано им важи.
Значи оние гелните од Стокомак на Лудвиг, катастрофа, како ќе ги ставам садовите, така ќе ги извадам. Од КАМ беа 100 пати поубави, оние 12 во 1 што беа, сега веќе ги нема, имаат некои нови, ги купив вчера, одма друг филм, светат садовите.
Еве убава акција и на Феири. Ептен ми се допаѓаат тие гелните. Ако ги имате некој од маркетите наведени долу.