Моите се Финиш и ги бев земала 90 за 499 денари и тоа одамна беше, сеуште имам од нив, ги земав од Тера маркет.
Во Тинекс има да знаете, си зедов пред некој ден, по оваа цена беа Фери. Фери како марка ми се одлични, за една класа над Финиш.
Zdravo na site jas sum nova tuka sakam da prasam dali ste se soocile so vakov problem imam masina za sadovi kupena pred 2meseci do denes se bese ok nemase nikakov problem no sega pocna da ne mi go otvara delot kade sto e tabletata i normalno ne ja ni rastvara tabletata koristam Ludwik tableta Ludwik sol i Finish sjaj ima se vnatre i sol i sjaj
Јас на минел ги користев, исто од Кам презадоволна сѕм, ама за жал сега ги нема, имам видено во зур исто едни германсји ама незнам дали се добри, имам уште некоја капсула од Минелот, исто имам гледано во ДМ дека има некој капсули ама не сум ги пробала, ако ги има некој пробано нека пише
Баш ќе ги пробам у план сум да купам па се мислам дали тие од ДМ или некој друг, мада мислам дека ист ефект имаат, за лудвик од стокомак имам и јас слупнато дека не ги бивало баш нешто ама гелните, другите односно тврдите незнам какви се
Jas ne sum zadovolna od tie vo DM nekoi sadovi gi ostavi beli i nikako ne se mijat eftini da no licno jas ne Bi gi kupila pak. Do sega samo fairy mi se pogodile tie so limon...
Тоа не се прави од таблетите, туку ако не користиш сол, или пак солта е со лош квалитет, или пак не ја чистиш редовно машината. Јас немам такви проблеми откако користам сол само на Финиш, редовно ја чистам машината еднаш неделно, а таблетиве од ДМ се и повеќе од солидни за таа цена.
@Annath со што ја чистиш машината? Со овие таблеткиве што се од Дм по 3 или можам со нешто друго? Немам од нив во моментов.
Пробај во некој сад стави овет и пушри ја машината нека изврти со топла вода и ќе се исчисти, а можеш и една чаша сода бикарбона да посипеш на дното од машината и исто пушти ја и така може да се исчисти по темелно.
Kapsula ili tableta e jas sakam kapsula zatoa prasuvam na Ludwik se mnogu dobri kapsulite jas gi koristam
Имаше и таблетки и капсули (мислев капсули не тврди туку гелни на Лудвик во Стокомак) ама ме сум земала искрено), а сега видов доата добри акции има во Тинекс на таблетки и капсули од Сомат и Фери мислам беа, па се мислам да видам кој да ги купам, имаше и на Финиш тврди таблетки исто на акција во Тинекс па ќе размислам искрено врска немам што да купам, искрено не ми се фрлаат пари ако не се добри
Јас откако ја купив само тие од Стокомак ги користам,преубави се.Не се случило да не ми исперат или флеки да имам.