Mislam 345 den ne sum sigurna do skoro gi zimav i jas, jas utre ke pazaram @simona_baby pisi kolku se?
@Hortenzija Овие вториве прв пат гледам дека постојат, а да си земеш некоја испробана варијанта, Фери, Финиш, Сомат имаш акции во Тинекс и во Кам мислам имаше некои акции, да не даваш џабе пари, па ако не чинат ќе треба да ги фрлиш, читам дека и тие од ДМ биле добри некои германски биле
Значи да не експериментирам да не ги земам тие од ДМ, многу се нервирам што ги укинаа Минелот, да знаев ќе си направев залихи за цела година хаха
Овие не се нормални со цените. Тврдите таблети беа 245 редовна цена, сега 329 и тоа на акција. Лудило! Ах сега гледам од течните биле
Искрено како што видов и јас со цениве поефтино ми испаѓа да микам на рака, сјајот ми е поефтин и сунгерчето него капсулите хаха
Јас сеуште мијам на рака имам машина ама во овие 4 ипол год еднаш ја немам пуштено Додека ги исчистам од коски, кожички, селекција за кучето на комшиите, што ти ја знам што јас ќе ги измијам на рака.
Хаха е да така е, добро јас чаши и тенџеришта кога ќе ја налупам до врв, ама како и да останува и нешто за на рака, посебно ако се малку и не ми се пушта пола машина а да ја полнам 3 дена ме нервира знам и на рака да измијам, сепак ние сме 2ца па не прљаме многу, здравје сега уште малку кога ќе биде 3ца ќе ја полнам до врв хахха
Е да, па затоа јас готвам една супа во најголемото тенџере за да ја наполнам со 2 тенџериња хахаха, ептен некогаш кога ме мрзи да мијам знам да ја пуштам и пола полна, тоа рибањето на тенџериња страшно ме вади од кожа хаха
Мојата е голема и понекогаш ја вклучувам. Баш вчера ја вклучив едни плекчиња да ги измијам, некако ми се специфични и големи за на рака да ги мијам. Повеќе ја уклучувам кога имам гости е тогаш ми се многу соберат садови и олеснувачки е, стави ги во машина а не да се мачиш со куп садови.
Затоа јас си купив 45ка,тамам ми е за еднаш на ден да си ја пуштам. Е сега со гости ,се дешава и 2 пати да ја пуштам,ама периодов нели и тоа е баш ретко. Точно дека поекононично доаѓа на рака да се мијат,ама времето кое го заштедува машината е незаменливо.