Јас и тие ги пробав и тие не ми се покажаа баш нај нај. Сега моментално ги имам новите од Кам, ама на секое пуштање машина ставам топка фолија и алкохолен оцет па малце од малце да светнат
Фери Платинум користам јас, овие. Комбинација се од гел и прашок, капсули. Инаку првпат од Стокомак ги купив кога беа на акција, за да ги пробам, оттогаш само нив ги купувам кога и да ги начекам на попуст во било кој маркет. Последно од Веро купив пакување од 100 таблети за околу 1000 денари.
Изгребани се. Друго ништо не сменив, освен таблетките. Затоа мислам дека е од нив, претходно не се случило.
Нормално ли е да се осеќа миризба од таблетите после кога се готви храна во садовите? Вака не се осеќа миризба,но кога јадиме од тањирите или пиеме од чашите се осеќа.
Никогаш досега не сум осетила мирис на таблетите. Се осеќа машината кога ќе ја отвориш после перење, ама на самите садови и чаши не.
Некој искуство со Лино машина? Филтерот исчистен, се изгледа во ред, кога ја пуштам почнува со работа, но после 5 минути свири како да е завршена. Нормално ништо не е измиено, а трите сијаличиња светат (има доволно сол). Не знам што друго да проверам, прв пат е вака..
Здраво. Сакам да ја купам оваа Беко https://www.neptun.mk/categories/MASINI_ZA_SADOVI/BEKO-DEN-59532-XAD .Дали некој ја има?
Здраво, пред некое време купив машина за садови Whirlpool 6th sense 3c26n f.Деновиве првпат ја пробувам..Ја пуштив неколку пати за да ги испробам програмите.Дали некој што ја има или има слична би можел да ми каже колку време му треба за 6th sense сензорот да детектира степен на нечистотија? На дисплејот вртеше така околу 20 мин и не определи програма а машината работеше внате...Се поправа некако или треба да викнам сервис? Потоа ја пуштив на Интензивна 65 степени и сред циклус машината запре иако имаше уште околу 1 час време?Ја чекав околу 10тина минути,потоа ја исклучив..Дали е можно да е од прегревање или е нешто друго?Првиот пат кога ја пуштив садовите не беа досушени? Дали е во ред да биде водено внатре и да имаат капки вода на нив? Ве молам за помош бидејќи првпат користам машина за садови.
Здраво девојки, се одлучив за оваа машина за садови од Беко.Дали некоја од вас ја има ако може да сподели искуство. Имајте убав ден
здраво девојки. купив whirpool вградна машина за миење садови и денес прв пат ја пуштив. Немав многу прљави садови и ја пуштив на брза програма на 30минути 50степени (така ја пушува во упатството). се океј убаво измиени сите садови но мокри исто како да сум ги миела на чешма. Помош и мислење до што е работата . Фала ви однапред.