И јас имав сличен модел порано, вака почна да се расипува, прво задржуваше вода, после пропушташе вода и на крај сосема цркна. Викни сервис, ќе ти ја средат. Колку време ја имаш и дали ја чистиш редовно? Мојата почна да се расипува една година после истекот на гаранцијата.
Не е многу користена бидејќи е за 10 луѓе, а ние сме двајца, ако може совет како да ја чистам, може не ја чистам правилно. А сервисот на Беко или кој сервис ако можеш да препорачаш.
Има средства за чистење, се пушта празна или полна, зависно од средството. Имаш средство во шишенце на Финиш чинам беше, си има упатство како се користи. Има и од ДМ, ова Спојлер не сум го користела. Јас земам едни таблети од ДМ, три се во пакување, околу 100тина денари се, овие Спојлер Се става една таблета на дното на машината, полна со садови, и си пушташ регуларно на програмата на која ги миеш садовите. Исто и филтерот долу треба да се извади и исчисти. За сервис ќе се јавиш на бројот на гаранцијата, ќе ти пратат сервисер, јас не паметам кој беше, оти 2016 се случуваше ова. Следната година купив нова, оти не ја биваше. А и јас не ја користев нешто многу, не знам зошто почна да се расипува.
Фала ти многу, таблетиве ги користам, но средството не го знаев. Инаку не е под гаранција, но сепак мора да ги барам утре сервисерите.
Хелоу девојки Сакам да си земам машина за садови, но не сум ич упатена која е најдобра, вградена, обична, ние сме четворица и од кујна неможам по 2-3 часа да излезам од миење на рака. Сакам да се консултирам и да земам некоја што ќе си ја користам долго време.
Само 1 филтер има така? Јас кога го вадам да го чистам, никогаш нема ништо на него и многу ми е чудно. Барав да најдам друг ама не гледам.
Да, еден е, целиот тој дел кај што е филтерот се вади. Јас го чистам со четка за заби, да се исчисти убаво мрежата, оти има наслаги од маснотии и слично.
Zdr Sakam da prasam ja vkluciv masinata za sadovi i si rabotese normalno megutoa tabletata mi ja isfrli nerastopena,a sadovite bea topli vodata bese topla Dali imate takvo iskustvo so e problemot. Koristev tableti od kam i od tineks
Zdravo jas imam favorit vgradena masina i sum prezadovolna samo mislam deka e podobro da zemete 60 otkolku 45ka bitno e kako.ke se pogode nezavosno koja firma e
Од што може да истекува вода од машината во текот на работењето? Синоќа ја вклучив, ноќеска видов има вода околу неа и тоа бааги. Нова ни е, нема година, кончар е марката
Здраво, Сте имале ли проблем со Е01 грешка на Беко машина,кажете ако знаете како да го решам проблемов.Фала