На која програма ја пуштате за секојдневни садови? И дали ставате и капсули, и сол? Дали некои капсули се помали? Не ми ги собира соте капсули во машинава..
Сол треба да ти пишува дали фали или не , зависи што машина е , јас ставам една таблета, не мора во отворот , може и така да ја оставиш само ,ќе се растопи како и да е и скроз малце сјај ако ставам повеќе како недомиен ми е сјајот, ако не ти покажува за сол на машината ќе ти ги вади немиени, ако фали
Миени ги вади, дури и некад имаат малце сапуница оставено, затоа се мислев да смснам програма, зашо на кратка ги пуштам овие што ми се секојдневни садови, и не се многу прљави, ама страшен бигор има, многу ме нервира тоа. Каков сол ставаш, и каков сјај?
Од многу сјај мене ми ги вади такви , скроз малце се става сјај една капка , многу намалив на сјај и ок ми се .
Неееее , за машина за садови има посебна , можеш било која не значи нешто многу ,битно да има сол за да ги мие
Здраво, имам проблем со машината. Се работи за Беко кога ќе ја уклучам се уклучува програмата еко и таа трае 4часа, меѓутоа не можам да сменам друга програма. Кога бирам друга програма само бипка но програмата еко си стои. Па дали некој е имал исти проблем да ми каже