Сакам да купам мала машина за садови за 6 сета ? Само таква ми собира во кујна моментално . Дали воопшто вреди да се зема бидејќи е мала или брка работа ? Такви машини видов на Беко и на Фуего . Ваша препорака/ искуство ?
На дм неговите имаат таква, малечка е ама брка работа они тројца со таа се снаоѓаат, е сега може нешто нема да ти собере па ќе мораш на рака ама олеснува каде каде. Инаку на фуего не, се жалат сите од нив, Беко.
Фуего слободно. Имаме дома кај моиве Фуего 45ка и 60ка Беко поголема. Фуегото подобро ги пери некако, дури сјајни излегуваат.
Како што и ми кажува името почнав да изигравам домаќин(ама.. ),и една од задачите ми е да се заебавам со машината за садови. Е,сега во упатството пишува дека треба да се става и нешто што се вика Rinse Aid...све тоа супер ама....КАДЕ ДА ГО НАЈДАМ? Шетав по ДМ,Тинекс,Рамстор и или нема или ја не знам да го барам,така да,Помош ве молам? Наоѓам сјај ама ваљда не е исто
Сјај е тоа за машина би требало да има во сите маркети. Покрај сјајот ти треба сол за машина и капсула.. Солот најдолу во машината треба да го сипеш (под долната корпа). Најверојатно лево има капаче ќе го отвориш, ако е користена машината вода ќе тече, ништо страшно, не ја црпи водата сипувај од солот (најдобро со инка) , внимавај да не расипеш, ако расипеш исчисти. Сјајот до местото кај што стои капсулата има капаче, се врти, отвори и таму сипи, наполни го до крај.
Pred kratko vreme zemav masina Midea, ama nekako ne gi mie ubavo sadovite. Nekoe iskustvo nekoj da ima? Sol, kapsuli i sjaj kupuvam od tie od KAM. Izleguvaat so fleki i nekako mnogu mokri ostanuvat
Ако комбинираш тањири и чаши, тогаш не е многу 3 саати, бидејќи штеди и струја. Ако мијаш само чаши стави ја програмата за чаши и стави 2 капсули ако не ги пери убаво, ако не ги збира пресечи ги и стави ги.