Колку не се сложувам! Зошто во геј групата - бидејќи геј паровите така се е*ат? Па што е лошо ако на дечкото тоа му е убаво? Ако е со жена в кревет, каков геј е? А, кучешката поза не прави кучки? А, аналниот? Итн.
и jас мислам дека машката Г-то4ка е мегу анусот и тестисите, кога ке го допирам таму збеснува многу се возбудува, го прашав дали е то4но тоа и тоj ми ре4е дека е така ама не знаел зошто баш таму му е слабата то4ка, и секако не мислам дека е хомосексуалец
Abe kakva G tocka kaj masko, so pritiskanje na toa mesto gi zatvaras semovodite pa lesno moze da dojde do vrakanje na spermata nazad i do oslabuvanje na zidovite na prostatata, i ne to4no deka tamu im se naoga " G" to4kata ajde kolku za proba samo stiskaj go tamu bez odnos bez stimulacija na glavata od penisot da vidi6 dali ke svr6i,zna4i senzacijata e pogolema koga go pritiska6 tamu a ne deka toa mu e "G" to4ka. ( ova so brojkive pi6uvanje kolku da te ismejam), ne veruvam deka imas poveke od 11/12 godini pa ni deka si imala odnos do sega. Inaku da mi rece butnimi prst vo gaz E tolku ke mu bide i zadnje so se soblekol pred mene.
Ако сака, првин клизма ќе му направам, ќе го дезинфицирам, со ракавици ќе го чепкам и на крај у манџата ќе му го ставам изваденото. Ништо против анусот како дел од телото -прекрасен е, ама вакви работи... јок...
Интересна тема! Хмммм,.....машка Г точка, незнам некако ми делува смешно или пак сум јас прост па ништо не разбирам. Ок, не е битно .... немојте да забегувате со темите каков анус какви бакрачи да не попиете некој шамар од некое машко. Пробајте само со неговите брадавици и ќе видите што ќе се случи! Поздрав до припадничките на понежниот пол!
Не мора да значи. Дечко ми не се пали кога му ги допирам или му ги грицкам брадавиците, додека претходниот дечко многу се возбудуваше на тоа. Значи, тоа е индивидуално. А што се однесува конкретно за брадавиците, повеќего сметам тоа за ЕРОГЕНА ЗОНА, што значи не е исто за сите. Поздрав и баш ми е мило што на форумов има машки членови, бидејки машкото мислење за ваквите или слични теми се секогаш добредојдени
Сигурно сум имал преку 100тина жени, но ниту една никогаш не ми го пружила тоа чуство онака спонтано и природно.Имало обиди на моја иницијатива но тоа не е тоа ако не знае како да го направи.Признавам дека тоа е местото на кое најмногу се палам,заедно со брадавиците.И додека да најдам женска рака и јазик кој добро ке ме обработи ,морам да продолжам сам.Мастурбирајки со десна рака а со левата рака го масирам анусот.На суво,без подмачкување,па потоа со среден прст внатре,до крај!Тоа ми се најбурните оргазми.Ова досега никому не сум го кажал.
Па тебе не ти треба само женска рака, и машка ќе заврши работа, ако ти е проблем само раката и јазикот, дури мислам дека машки полов орган подобро би завршил работа, немој да бидеш со предрасуди Штом си поминал 100 жени со по две раце, значи 200 женски раце, можеби женската рака не е тоа што го бараш.
Јас онака уз муабет го имам прашано мојов и ми рече дека не би му праело кеиф... а и да му прави јас нејкам гадно ми е и педерски и не ми е привлечно...а и башка што не се средува од позади т.е. не се бричи таму
Ај олади малку. Значи какво ти е ова простачко понашање? Не е ни прва ни последна што му го правела тоа на дечко и.. а тој да ужива во тоа. И мојов ужива. И дечкото на другарка ми, и дечкото на сестра и.. итн.. итн.. и сега ти се најде да кажуваш овде како тоа не било така, кога од многу имам слушнато искуства и поголемиот број воглавно уживале. И ако немаш што да кажеш, освен навредување и исмејување подобро молчи си. Светот ке стане попријатно место без "исмејувачи" како тебе.
Drugarka mi mi ima kazuvano deka imala vecer koga nemozela da go zapali decko i. Se probuvala ama dgabe. I koga mu stavila mnogu malce prst vo gaz toa go zapalilo kako nisto drugo Sigurno e individualno ama vo sekoj slucaj, tvojata situacija ne e neobicna
Масирање на простата анално, проследено со притискање и триење на перинеумот доведува до енормно интензивен оргазам. Интензитет на масирањето и притисокот, начинот на движење на прстот/ите во анусот и правецот на движење се индивидуални, но гарантирано пружаат задоволство и обилно свршување.