За да ти го гурнат одзади први се, ама кога ти сакаш да ги задоволиш на тој начин веднаш се бранат со отпор. Тоа е таа машка психологија.
Искрено, ама најискрено... и мене ми е. Желба ми е неостварена, да натакнам стреп-он и да изрендам некој, да ми се витка под мене
Не Немам и стреп-он, пошто не сум нашла кандидат. Му имав речено на маж ми, ама се пренамагаше без веза, па баталив
Јас мислам дека пола и више од тука мажи што глумат дека се грозат и било педерско, потајно во себе го посакуваат но не признаваат. We don't judge луѓе, убаво е све да се проба.
Ахх овие наши мажи и стереотипи... Ми вика шо сакаш прај ми само да не ми влезе хахаха он си мисли одма педер е ајде. Одамна се мислам да го пробам ова со некоја секс играчка ама никако да го начекам. А имаме баш фини секс играчки што веќе не ги користам и може да се најдат . Секако додека го праам тоа би нашла начин како да му кажам да се опушти и дека во тоа нема ништо педерско, дека многу сакам да видам како ужива и бла бла муабети... уствари истите оние муабети и финти за опуштање што мажите ни ги кажуваат кога не убедуваат да се решеме за анален секс.
Едниот дел. Оној кој прави поинтензивен оргазам се наоѓа на простата до која се стига и стимулира само анално.