Што знам ...не ми се допаѓа ова баш ... инаку на мојот партнер го масирам помеѓу анусот и тестите и он вели дека му е мн добро ..
Ако му го шибниш прстот внатре, и од таму да му ја масираш простата, уште подобро ќе му биде. Иначе, од искуство, 90% од оние со кои сум била, немаат проблем со прст, само не сакаат да зборуваат за тоа.. Ама ако го направиш, си ќутат и си уживаат.
Да бе... не е проблем за прст да влези... Замисли колкави парчиња исфрлаат обратно, еден прст-ко ниеден... шо се вели
Јас му викам читав еден странски форум таму сите девојки кажуваа дека им прават така на партнерите и убаво им било, да не сакаш и ти Ми вика што? Нема шанси. Да ми брцаш ти мене прст? Никогаш! Една пробала така некогаш и се тргнал не му било ни убаво ни пријатно. Тоа е тоа, дајте други Г точки.
Проблем им е што го поистоветуваат со хомосексуалност и се плашат да не откријат дека им се допаѓа. А да ти се допаѓа стимулација на простата, воопшто не значи дека си хомосексуалец... не значи дека мажи го возбудуваат... ама ај објасни се..
Кога можам да пружам орален со прст внатре, зошто да не го добијам и јас истото некогаш во иднина, ако е толку врвно задоволството Од женско се разбира
Врска нема ова со хомосексуалност , единствено ако машкото има некои такви чуства и мисли дека со прст или да кажеме страп-он дека во него ке разбуди хомосексуалност , едноставно е ако не те привлекуваат мажи не може да си геј , без разлика на ова , тоа што некои мажи ги пали жените да бидат доминантни нема никаква врска со хомосексуалност, али во државава премногу работи се табу тема и затоа луѓето имаат вакво размислување
Една од најголемите причини за сексуална исфрустрираност. Што значело, што ќе речат и сл. Никој не се препушта на уживање