Јас ја открив пред две години на мм . Додуша нему му беше страв , срам , поим немам што ( ми наоѓаше изговори за да не пробува ич , а до тогаш немал пробано ) . Ама не може да излезе со мене на крај , го убедив . И беше воодушевен како да сум ја открила Америка . Сега редовно практикува масажа на Г - точката , некогаш преку анусот , а многу често помеѓу тестисите и анусот .
Tocno taka. Mene mi bese cudno na pocetokot no posle stana prezadovoluvacki. Sum cital na sajt i deka nekoi maski nosat buttplug, ama mal 4-5 cm odeka imaat seks samo kolku da imat nesto i da im bide interesno i na niv
jako e cuvstvoto... go imam oseteno koga oralno me zadovoluva i me dopira so prstite pogoduvajki ja g- tockata.
Поинтензивно е чувството со прст во анусот. Ако има добра стимулација, оргазмот е појак и побрз може да биде.
Се наоѓа внатре на самата простата, а се чуствува и доколу малку притиснеш помеѓу тестиси и анус... Секако не е исто ама тоа е тоа
Може да се стимулира без да брцнам прст во гз или било што околу гзот? Нема шанса да припарам таму. Измеѓу тестисите и анусот е сигурно? Кажете као стимулирате? Драпање, лижење