Офф и што ќе осети така епа сега ако сакаш да пробаш ќе пробаш, нема ми е гроз ти е гроз тоа е ароганција чиста кон партнерот Се знае што е стимулација цел прст брцни му го ќе полуди начисто локално се зголемува пулсот и тоа в мозок удира
Зашо ароганција.. мене ми е гадно и да брцнам и да ми брцнат.Нехигиенски ми е.Гомна искачаат од таму.После ја да јадам со тие раце Џабе и у Доместос да ги ставам, во мозок ќе ми е
Под тестиси да го масираш така дава убав филинг, мислам дека и ретко кој би прифатил во газ да му брцниш прст, ваљда поретки се.
Затоа постои миење пред ебење, има илјада начини на одржување хигиена, сите сереме од исто место испаѓа дека и газот да си го бришеш ти е грозно, ќе му речеш да се измие и чиста работа
Па не е исто од надвор и внатре Башка, како од внатре? Се вади слушалката од тушот, него до брцаш, и ?
Јас че се напијам рицино да ме спотера убо барем 2 пати и да бидам чист пред да одам да имам секс со некоја и да ми пика прст во газо.
Клизма направи си бе што ќе се мачиш со рицинус пролив ќе те фати не ќе можеш ни на дејт да излезеш а камо ли да ебеш или со прсти задоволство да ти прават
Ова стварно функционира, бивши и се изгуби кога го масира меѓу јајцата и анусот За во анусот не сум пикнал прсти таму никогаш