Koj e тој Данко? Ни мене не ми пратил порака. Ова не е фер, туку е чист пример за дискриминација. Иначе јас едвај чекам уште некој да ми прати понуда за оргијашење. Од сите досегашни тие ми се омилени.
Koga veke pocnavte da se zalite deka toj Danko ne vi pisal, eve ijas da si kazam deka I mene ne me zabelezal I ne mi pisal :/ @Sawyer Sepak e zenski forumov de
Хаха, користев мозила, али почна ептен да ми кочи и последни 2 години користам експлорер и многу е подобрен од порано, го препорачувам топло, се е до навиката е ако е женски кукле, тоа незначи дека смеат женските да го малтретираат малцинството машки тука или остатокот на женските
Ocajni nekoi za seks ,koi mislat ke nasedne nekoja budala na niv.a ima i decki koi normalno kako site drugi spodeluvaat iskustva ,no ima i takvi kako volci vo jagneska koza
Некои дошле само за да си бараат женски и да тролаат во тие теми. Членовите како мене ретки се. Јас дури и немам мислење во темите за секс.
Znaci ako ima moderatori,ve molam da se trgne nekoj si martin 555,od stip bil bara seks mislam veke ova e preterizam
Pogbabal,ne se ni zamaram no ima maloletni devojcinja,mora da mislime na bezbednost na forumov.se razbira deka ne,koja budala bi dala sex od forum
Јас мислам дека треба да се отстранат машките членови од форумов, зашто како што е именуван “Фемина“, претставува форум за девојки и дискусија за нивниот живот, проблеми итн. Не хејтам никој само го кажувам моето мислење па како што ќе одлучат и другите, така нека биде... А, категоријата може да остане само што во неа би се изјаснувале само женски членови
Како ке ги остранат кога се со женски прекари?Башка форумот е наменет за секој оној кој мисли дека припаѓа тука.
А како би се изведило тоа да се отстранат машките членови? Од кај знаеме кој се машки а кој женски... Може и ти си машко, може и јас сум машко со женски ник за возраст, изглед и пол може секој слободно да си лаже и да се претставува ко што сака по виртуелнив свет
- Е тука и јас се согласувам со тебе Би требало да се известат сите машки членови од форумов да го напуштат, па да си направат свој форум
- Мислам дека самите би требало да не се зачленуваат на форумов и да отворат форум за момчиња... Како и да е, јас дадов свое мислење па сега како ќе биде нека биде.