Машките членови на форумот и категоријата „Секс“

Discussion in 'За форумот' started by bilkata, Jun 24, 2010.

?

Ви пречат ли машките коментари во категоријата Секс?

1. Да

378 vote(s)
    32.0%
  2. Не

805 vote(s)
    68.0%
  1. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Искрено ДА бидејќи оваа е за женски како што се нарекува фемина-женски сајт и форум.И ги читаат приватните и интимните работи на женските.Ама сепак некогаш не е лошо да се слушне машко мислење :)

2. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Паа малце ми е глупо дека пише женски сај ти форум а има машки..Нз..Но сепак не ми пречат толку многу.. ;) и шо вика Srckata28 не е лошо да се слушне машко мислење ;)

Swatkoo likes this.
  3. babymama

babymama Истакнат член

одвратни се..значи одвратни. не гледаат на кого пишуваат лп, не дај боже некој да се стави на категорија секс, го напаѓаат со брзина на светлината со покани за секс преку лични пораки.

Zlatnata.Alis likes this.
  4. girl-miri

girl-miri Форумски идол

воопсто не ги Читам :)

Swatkoo likes this.
  5. Swatkoo

Swatkoo Истакнат член

Искрено воопшто не ми сметаат . И они имаат право да искоментираат нешто , да кажат па дури и да посоветуваат ... Иако е женски форум сепак , па и на крај и ќе се насмееме :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: И сепак треба да се слушне и мислеже од спротивниот пол :D

6. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Ми пречат и тоа како! :wasntme:

7. Lola-M

Lola-M Популарен член

Јас не би ги ставила сите во ист кош...Би ги поделила во две категории.
    Постојат многу урбани и културни ликови на овој форум кои се континуирано присутни и чии совети и мислења се корисни и издржани.
    И верувам дека ваквите форумџии се добредојдени според повеќето Феминки.Тие спаѓаат во првата категорија :)
    Е сега, постојат и чудни (во најмала рака!!, ама ај да не вреѓам) ликови кои всушност, ни самите не знаат што бараат на ваков форум.Најчесто, многу брзо исчезнуваат (банирани? :^) ) , впрочем исто и како што дошле...
    Е, тие се тие што се НЕдобредојдени и спаѓаат во втората категорија.
    Како на пример , тој чие мислење денес го пријавив.
    :o :o :o Понекогаш си мислам дека некои луѓе не заслужуваат пристап до интернет.

Hipster, WildCherry and Annath like this.
  8. Just.Passing.By

Just.Passing.By Истакнат член

ц ц ц .... дискриминација :)
    Ќе видите кога ние ке си направиме форум ... жена за лек нема да има :D ... строго мажи ... мува да не прелета ... хаха :rofl: ... се шалам бе ... каде ние без жени ... ке побрлавееме ..

9. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Женски пеи.Нека си ги. :emo:

10. the.man

the.man Активен член

Па нели е полошо да влеземе тука како ,,женски,, членови? А богами има и такви ... Јас долго време ги читам коментарите , па решив и да пишувам по некој..

11. Andromaster

Andromaster Нов член

...па ако мислите дека сексот треба да е без мажите, зошто да не...забранете го...тоа е демократија, мнозинството победува...

12. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Не сум против тоа да има машки,ама да има машки кои се возрасни и да пишат совет или мислење од искуство,а не да има напалени пубертетлии кои уште се дружат со десанка и прашуваат прашања од типот,се замозадоволувам со краставица и тако даље за да имаат на што да си го плеснат,манијаци. :x

13. FineChina

FineChina Истакнат член

Па како што оди наукава напред и тоа можеби ќе се случи ]:) се шегувам :) меѓутоа добро е да се има членови од др пол.да ама да се културни и воспитани а не некои недораснати дечиња..
    П.с
    femina Latin, meaning: woman ;)

14. mynameislove

mynameislove Популарен член

Немам ништо против машките членови на форумот,но има и недостојни коментари кои не ги ни читам.
    Сепак на крајот ние едни без други не можеме и најмногу не интересира како размислуваат мажите , а тие можат тука да ни помигнат.Има и такви мажи што побарале совет од нас жените што значи и тие се човечки битија со срце,колку и да се супериорниот пол.
    Ако на голем дел им сметаат машките мислења зошто се тепаа да постават прашање на темата "Совети од МАШКА страна за сите девојки" и нивните размислувања верувам им помогнаа на многу.
    Дајте луѓе да не вршиме полова дискиминација,тие што ви пречат игнорирајте ги, бидејќи секогаш имало такви и ќе има.

15. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Воопшто не ми сметаат машките членови во категоријата секс па и во другите категории.
    Убаво е да се слушне машко размислување во врска со темите, секако, доколку нема вулгарности.

16. tarzan

tarzan Нов член

и на машки форум има зенски,нема ништо лошо во тоа,убаво е да се види и мисленје од друга страна

17. Nana19

Nana19 Популарен член

Мислам дека нај големиот дел тука се да не речам сајбер манијаци.Можеби грешам но тоа е мое мисчење

mil4ence likes this.
  18. mil4ence

mil4ence Истакнат член

Како што можам да прочитам на почетната страница на фемина пишува:
    Фемина-ЖЕНСКИ сајт и форум, а не машки сајт и форум.... |(

Frosy94 likes this.
  19. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

барем да не пишуваат само во категоријата секс...да прокоментират и во некои други теми
    но се да е во граница на нормала
    ете фемина-е за женски ,да кажеме ќе направиме исклучок за машките може и тие сакаат совет,да дадат совет ...а малите 14 год. во категорија секс :fubar: :@
    не ми пречат но се да е во нормала и да не коментираат само во таа тема иако како што кажа mil4ence пишува дека е женски сајт и форум :)

Frosy94 likes this.
  20. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Море ја како машко ми пречат, мајку им је... напалена. Ради нив не ми се реплицира у тие теми, а не е дека не сакам, ама знам дека што и да напишам таму, ќе биде сфатено како „Еве уште еден што мисли дека е искусен и бара да легне нешто“. :?: