Добро, некој друг го стави Момоа, да не морам јас И мене ми здосади вишем. Океј е. Дури и брадата у прамени... океј е.
Без разлика дали се алфа мажјаци или јутуберски гејови, изгледаат одлично. (П.С. Најчесто оние што ги нарекуваат папагали и петлиња не изгледаат подобро од нив. Ама пст... )
^ Мислам дека нема нешто што помалку ми се допаѓа кај машки фризури од сива фарбана коса, или некоја еееептен светла плава. Ноуп.
Шо знам... Пред многу години имав дечко што се фарбаше.Се разбира тоа не го знаев од почетокот.Имаше сосема нормална машка фризура.И се случуваше нели како и секоја фарба во почеток на месец да има поинтензивна боја која нормално после избледува.Наредниот месец од почеток.Ми беше чудно и кога го прашав одвај се отвори да каже дека се фарба зашто косата цела му е бела.Ама тогаш имавме 18-19 години.И не можев тоа да го сожвакам. И сега сум на истото дека маж не треба да се фарба,Зошто,не знам да објаснам едноставно ми е одбивно.
Јас дојдов да брчам за фарбани мишки и како ништо не придонесуваат, освен што смрдат на пот и амонијак, па во анкетата сфатив дека станува збор за мАшки. Зашто не би се фарбале. Дури изгледа убаво и дека се грижи за себе, супер, без разлика на пол. Веќе кога е тетратка фриз што се цеди од масло, а има плави праменчиња на црна коса или личи на четка за клозет пошто е авангарда и така го искажува незадоволството кон системот и нормите кои обичнава раја ги пратиме... е, тоа е симптоматично. Ама па и на нив што да им правиш. Можеш само да го тепаш со Гучи каишот што го носи и кога спие.
Добро не ви е срам вака да пишувате? Тебе убаво ќе ти е да ти кажам сеа дека сакам да те оскубам, па да бидеш ко оскубана кокошка? Од жени у години вакви работи да читам божесачувај.
Зашо да ми е срам да си го кажам мислењето бе !? Па може и јас за некого сум искубана кокошка и тоа верувам баеги често знаејќи дека со мало дете кога шетам знае да ме искубе страшно. . Патем за 29 сметаш дека се години некој многу@? Уште еден доказ колку везе немате пред да треснете нешто. Битно да тресете па се чудите после ако некој не го ценат вашиот збор. Е ајде де.
Искрено, гајле ми е. Ништо не мислам. Кој сака да се фарба нека се фарба.. Кој не сака седа коса, нека се фарба.. Кој сака седа коса, со гордост да си ја носи. Ама 5 бои на глава како некоја Ара.. ноуп. Тоа ми е малку зелено... Пред се за око не ми е убаво. Ама ако некој си се осеќа убаво како лепеза бои за ѕидови, нека си се носи..
Па однесувај се ко да имаш 29 тогаш, а не да ме викаш „бе“. И никаде не пишав дека се многу 29 години, туку дека не ти доликува така да збориш. Канаринци, не знам ти ја што. Навреда е, не е мислење. Можеше да пишеш, не ми се свиѓа, не е мој стил и готово, а не да вреѓаш луѓе дека биле ФАРБАНИ. Култура и малце обѕир треба да се има.
Немам пρаво да κоментиρам дали неκој е κо исκубан папагал или што знам таму што, за човеκ што пρв пат го сρетнувам случајно. Можам да κажам само дали ми се допаѓа или не. Пρимеρ фρизот на Сеρгеј е убав, ама нема фаца да го носи, споρед мене. Но аκо тоа него му пρичинува задоволство, оκеј и бρаво на хρабρоста. Наκρатκо ниκогаш не ме интеρесиρало што пρават дρугите и не ми е пρоблем и пејсажи да си цρтаат на κосата.
Поддржувам да. Секој треба да го прави она кое му се допаѓа. Ако може жените да се фарбаат, не гледам никаков проблем да се фарбаат и мажите. Дали било од мода или од потреба, не е важно. Ако на жените им пречи појавата на бели влакна кои реално може да бидат видливи и на 25 год. тогаш логично е и на машките да им пречат.