Ако си фатам дечко кој ја фарба косата,тоа нема да ми смета. Јас се фарбам 2-3 пати годишно.Нема да му бранам да се фарба и нема да имам право на тоа.Тоа си е личен избор и негово право. Сексуалноста не игра улога,мажи и жени од сите сексуални ориентации се фарбаат.Нивно право е.
sekako deka nema da ti se dopagja nesto sto neznaes da go objasnis .. i kje kazes glupo i prosto tip na mazhi sho se farbaat kazi zashto da zasho ne i mislenje
Зависи како личноста го сфаќа тоа, ако е проста личноста, просто ќе го сфати. Кратко и јасно, се изјаснив на темава.
Па и мажите имаат право да си ги покриваат белите влакна ако сакаат, не гледам ништо глупо во тоа. Утре ако мм реши дека сака да се фарба, јас лично ќе го исфарбам
toa e trend ne samo obicni lugje i slavnite eve kako brad pit i drugi javni licnosti se farbaat https://www.aroma.bg/en/beauty/trends-and-hairstyles/celebrity-men-who-dye-their-hairs-36/ jas sakam normalni farbi primer , nekoj plav da e crn ili nekoj crn da e plav , ili nekoj temno kafen da e mn svetlo kafen primer haha PRIMER OVOJ BESHE CRN A VAKA FARBAN MI E FAVE