СиТе Си ИмАмЕ пРаВо На мИсЛеЊе Жал ми е за децата ако имаш. Постојат шминкери мажи што прават милионски суми со талент и напорна работа дури ти седиш овде и глумиш јак маж пошо нели маженственост мускули плукање по педерчиња тоа е македонски маж класика, а тоа што Фројд вели тие што се хомофоби најсилно се обидуваат да ја сокријат својата хомосексуалност, тоа си нема везеее
Јас исто така се сомневам дали твоите родители биле проблематични. Мислам размисли, сакаш да се дружиш на розов сајт полн со жени, кој успат се вика Фемина и гарантирам дека твоите мажишта другари не знаат дека имаш акаунт
Како бре да не сум против, мажи се научија да се шминкаат ко што треба А ЈАС КОГА! !??? Коси кубам али тоа е, модерни времиња што да правиш.
Бравооо аплауз Мене зашо никој не ми одговори сеуште на прашањето мое, дали твоите другарчиња знаат дека имаш акаунт на розов сајт полн со жени кој се вика фемина многу ме занима дали знаат
Двајца од нив знаат и, пошто многу убаво ме знаат, сфатиле зошто сум на розев женски сајт полн со жени и по некое машко. Ова е форум хани, не е гинеколошка ординација. Кајгана и идивиди, да не се забранети за машки? Говориме за машки кои се шминкаат а нив на форумот ги има под женски именки, под женска слика. Со зборовите "man" во името, за да се збуни членство
Е и античките Египќани се шминкале сите, и машки и женски, па што? И во античка Грција (и Македонија) исто така хомосексуалноста била нормална. И сеа? Виножитни, западњаци, америчка пропаганда за намалување на популација... ајт. Една рационална причина сакам од вие кои се противите, само една зошто машки не би се шминкале? Еве @Keanu_R.Wick ќе го прашам бидејќи е очигледно засегнат и изнервиран. Инаку се сложувам со @VoodooGirl бидејќи и мене ми пречат, ама од љубомора, поубави од мене се.
Пред да дадам одговор сакам одговор: зошто треба едно машко да се шминка? Да, дотраките од гејм оф тронс се шминкаа. Асасините од Персија се шминкале, некои од Монголите, ги спомна египќаните, точно. Но што претставувала тогаш таа шминка а што денес?
Јас сум женско и не се шминкам дали сум нормална? И шо ми мења кој се шминка кој не? Значи се додека некој некому не наметнува мислење, стил итн итн мене ми е сосем ок. Познавам и геј, и што се шминкаат и што не се шминкаат и шо не ми се свиѓа како се облакаат, сум ги прифатила такви и еве ме жива здрава сум.
Шминкaњетo служи зa дa му умре кoзaтa нa кoмшијaтa, или зa сексуaлнa привлечнoст кoн спрoтивниoт пoл или кoнкуренцијa сo други жени, и тaкa вo круг.