мојот има сличен на овој парфем нешто тоби или тобј не се сејкавам али преубаво му стои и нежен мирис и секси
Фантастичен е! Го мириснав уште пред мецес дена во германија ми додоа тестер, ама не ми се дава 70-80 евра за перфем, во тој моменти парите ми беа броени. Ама се израдував и кај нас со брзината на светлината дојде. Совршен за мојов, ама неможеше попогоден. Само уште да не беше толку солена сума
феминки итна помош ми треба од вас каде да најдам машки ефтини убави парфеми (многу барам ама немам избор) до кај 500-600 ден.? ако имате некој предлог ќе ви бидам многу благодарна!
имаше една продавничка спроти Бјути Шоп т.ц. Скопјанка ама ја затворија незнам каде се преселени види на Зелен пазар, Буњаковец, сигурно ке најдеш нешто
Делта Ароматик во ГТЦ,од 400 ден.50мл парфемчиња има,од познативе. Исто мирисаат како оригиналните и високо концентрирани се. Плус има убав избор Ти препорачувам да земеш од таму
Епа вака сакам да прашам дали го има овој дезодорант по парфимериите и колку чини?Ако не каде можам да го најдам?Вујко ми го обожава и сакам да му го купам бидејќи ми рече ако му купувам таков да земам.
Black Jack-знам на брат ми за матура му го дадоја прекрасен е и многу трај а бившиот мислам дека користеше Сиор ама никогаш не го прашав толку секси мирисаше и 5 метри да стои подалеку од тебе па кога ке ми се доближеше просто да свршиш од самата миризба уффф !!! инаку факт е дека ако машкото тие симпатично 50% уште 50% го прави добриот парфем ! јас секогаш викам и да е грд ако е секси намирисан убав ке ми стани ! не признавам машки што не мирисаат добро дефинитивно
јас користам од тие најефтините по 70 денари...го заборавив како го викаат......абе кога ќе се прснам ми остава бело на блузатаи после тешко се пере.............