Девојки ај хелпните ми Значи на дечко ми в петок му е роденден, и сеа не сум баш при пари, па сакам да му купам некој парфем, УБАВ да биде, ама до 300 ден. Предлог?
Денес случајно открив еден машки парфем (на другар ми) кој прекрасно мириса и премногу ме потсетува на еден мој парфем кој го имав како мала. Инаку парфемот е од Каролина Херера 212, ете слика и подоле. Да не знае некој дали го има некаде кај нас пошто он ми кажа дека не му е од тука?
Дечко ми моментално овај го користи,нов е,многу убаво мириса,баш како што јас ги сакам мирисите Посилен е,нетипичен машки мирис Иначе му се смеам,му викам Куку рику петле едно
Mногу ретко е да ми се допадне машки парфем,многу ми се лоши од нив,но овие два како мирисаат,прекрасни се
Вистина убаво мириса парфемов и траен е.Ама искрено ми е смачено од него,цел град смрти на Уан Милион бре.Што ќе беше ова. Убави ми мирисаат и тие ST8 што се,ефтини парфемчиња и убави. - незнам колку пати сум го пофалила. Овој дефинитивно ме опијанува,прекрасно мириса.Прекрасно! И траен е
Ете и Ана-Банана спомна. STR8 (Стрејт). Има неколку различни. Мене лично Sport ми е најубав. Исто и Bondage. Чинам имаше и машка и женска верзија.
Најчесто повеќе ми се допаѓаат од женските не знам зошто... Меѓу нив One million (само малку почна досаден да ми станува..) и овој А и стрејт се навистина убави.