Invictus од Пако доста многу наликува на GBH Wings. Доста траен парфем,проектира солидно,добар и ептен свеж мирис и интересно се развива на кожа. Доста ефтин парфем,јас го земав оклу 15фунти,само што го нема овде кај нас пошто нели не е комерцијален доволно. Btw, GBH е/беше на Версаче али као наменато за одреден амерички пазар а сега пак се пакува под Елизабет Арден али не го пишува тоа нигде на амбалажата. Ова стигна пред 2 дена. Топп!! Јак,трае стварно многу,проекција доста силна,машки мирис,модерен ама не геј модерен. Во парфимерииве ни наши на прашање дали имаат нешто од Богарт ми одговараа дека не постои такво нешто. Така....
Дали некој го има користено овој парфем, колку сте задоволни, и дали е убав, дали убаво мириса? http://mk.oriflame.com/products/product ... Code=24737
Девојки за валентајн се мислам да му купам Str8 или Адидас,па кој би го одбрале вие? Кој повеќе трае?
Околу 400 денари. Девојки мене ми треба совет за убав машки парфем до кај 800 денари, само да не е од Авон или Орифлејм. Итно е.
Убаво многу мене ми мириса,траен е.А и скапичок си е малку,ама добро вреди за парите Само штета што цел град мириса не него,секое второ машко овој парфем го користи.
За машката популација ги препорачувам парфемите Euphoria men од Calvin Klein Just од Kavali Не знам дали ги има во МКД. Јас користам од женската колекција парфеми на Calvin Klein и Kavali.