Пред неколку години дечко ми добил на поклон парфем од некои родинини од Америка.Ама е премногу задоволен од мирисот и трајноста на парфемот. Кај мене во мојот град го немам видено по парфимериите Па сакам да прашам дали можеби некаде сте го сретнале парфемов и ако може да ми кажете цена? Фала однапред.
Брат ми купи SUPER PLAYBOY и мириса преубаво не е тежок туку е свеж едноставно преубав од време на време и јас се прскам А во саботата бев на свадба и едно машко ме покани на танц и мирисаше ПРЕКРАСНО ми доаѓаше да го прашам како му се вика парфемот ама реков бегај да не се брукам
Колку е преубав парфемов .. Па и спомени како ми буди со одредена личност, уште повеќе го сакам Баш машки, јак парфем, и има некоја нота толку убаво мириса кога ќе изветрее малце, што распалува едноставно!
Дали постои ваков парфем,сакам да направам коолекција od Str8 Спојлер cool dry i ist kako na slikata kako dezodoransov no dali ima parfem,gel za tusiranje,za bricenje ili?
Вчера купив колекција за дечко ми STR8 freedom (гел за туширање и дезедоранс) сакав да го купам и парфемот ама го немаше во маркетот а ми беше ладно да барам на друго место која цена е отприлика парфемот? и ако може некој да ми каже што се содржи цела колекција (парфем, дезедоранс....)
Имаш и афтер шејв лосион од истата линија и рол он за под пазуви. Тоа е тоа од цела колекција, парфем, афтер шејв, гел за туширање, дезодоранс и рол он. Парфемот е мислам околу 500-600 денари, афтер шејвот е околу 300. Рол онот немам појма.
Каде да најдам Str8 ama Ultimate Collection што е, поточно RACING парфемот? Дали воопшто ги има уште? Последниот од оваа слика Благодарам однапред