се сложувам за антонио бандерас,и јас му го имам купено на дечко ми,не е скап и убав парфем е стварно...а за овој 1 милион изгледа стварно е добар,уште од рекламата се гледа сакам и тој да му го купам....
Само на мене изгледа не ми се свиѓа 1 million, а најубави ми се play- givenchy црниот и davidof-adventure мммм
Дечко ми го користи BVLGARI парфемот и ми е многу убав...алиштата од кога ќе се исперат мислам парфемот уште трае....многу е убав....
антонио бандерас прекрасен е... иначе обожавам машки парфеми ммммм. на цицето мое за матурата му го купив intimately-david beckham (преубав парфем)
Вчера на дечко ми му го земав на точење , не ми даде да ставам од него зашто само за посебни прилики бил А исто ми се свиѓаше Boss elements , тој другпат ќе му го земам
Da ne znae nekoj slucajno paul smith london kaj mozam da go najdam ? [mod-kirilica:fyysnr0w][/mod-kirilica:fyysnr0w]
Обожавам машки парфеми ! На братучед ми секогаш му ги мирисам, а некогаш знам и со од татко ми да се напрскам колку да го мирисам мирисот, па преубаво ми мирисаат, уф што убаво ко ке помине покрај тебе машко со убав парфем, па уште да те гушне !