Јас понекогаш крадам од неговиот Егоист на Шанел. Го обожавам тој машки парфем и не знам зошто нема таков женски
Guerlain L'instant pour Homme 125ml.Има ли некој расположен за трампање? Ако нема, а некој го сака парфемов нека ми пише. Донесен е од америка и без кутија ради авиони граници и такви работи. Оригинал е,нема никаква сумља у тоа,ќе си провериме нема проблем,и јас би проверувал. Јас си го нарачав Extreme верзијата ааама господинот братучед не ги разбира многу па ми го земал овој.
Armani Code ми е незaменлив.. aмa имa еден oд Авoн, ептен ми е тaкa јебoзoвен Elitte Gentleman Untailored, мм гo кoристи Декa јaс му гo купив
Зa тoј пoјмa немaм. Oд стрaнaвa гo фaлaт FLAMBOYANT, aмa спoред мене нaјубaв е ARCHITECT. Нaјмнoгу кoмплименти декa сум мирисaл убaвo бил тoкму oд негo. Пoбaрaј нa другите стрaни дaли гo имa.
Последно нешто во меморија што сум го запамтила ко добар мирис е овој, ептен ми дојде секси. Го барав кај нас, го нема, можно е и да го повлекле од продажба. Си го планирав баш за себе, манијак сум за парфеми машки/женски/унисекс - сВе. п.с Нема поголем turn on од машки парфем. Вриштат на animal sauvage.