@Mishela, леле мислам дека знам на кој мислиш- на кутивчето имаше ангелчиња? Кај другарка дома го имам гледано! Ќе ѕирнам уште денес (имам Дм на 5 мин од дома) ама прилично сум убедена дека го немаат Можеби треба да провериме по пазарите или кај маалските книжарници- сваштари.
Тој е, да. И јас го немам видено никаде со години веќе, па слободно пиши ми ЛП или тагни ме во другата тема ако потрагата ти заврши успешно.
Еве го!!! Аууууу, само што ја видов сликата, една носталгија кога ме запука Другаркава се бањаше со парфемов, памтам дека мирисаше на ванила и уште нешто. Го најдам ли некаде, обавезно те информирам каде го има
@Nausicaa @Mishela Џоана парфимерии, ако ја најдете, го има таму. Едната ваква парфимерија е во Кисела вода, другата во Драчево. Може да има и на други места, не сум запознаена до толку. Или евентуално, по пазарите побарајте. Сигурно и таму ќе најдете.
Здраво да ве прашам каде ни Ск има продавница за парфеми обични поефтини не оригинали, во трговски барав се оригинали држат во продавниците Поточно овај парфем го барам, некоја ако го има некаде видено или да го користи некој ваш близок
И двата се убави, ама зависи од вкусот, Invictusot е лајт, Bvlgarito е малку потежок.. Ако купуваш од МК во Шатци парфимерии месец Јули е месец на Bvlgari, се е на -25%
Дали некој/а знае каде може да се најде Antonio Banderas Seduction In Black? Blue Seduction често го среќавам, но за жал Black никаде не сум го видела.
Машки парфем до 1500 ден? Мирисот да биде нешто како Антонио Бандерас парфемите, барам друг затоа што брзо ветрее тој...