Продавам машки парфем Dior Homme Intense EDP 100мл. купен пред недела дена, 97%(речиси некористен) со фискална.
Предлог за добар машки парфем со пристапна цена (до 1500-2000 денари)? Не ми е битно каков бренд е искрено, не ми се дава многу пари за парфем. Само добро да мириса (не обожавам leather мириси, друго е океј) и да е траен
Бруно Банани. Редовната цена им е до кај 2000 денари на тие од 50мл. Немаат класичен препознатлив јак машки мирис. Ептен свеж и чист вајб имаат. Доколу сакаш појак, разгледај во ДМ, често има попуст и се ептен пристапни цените. Имам и од Авон еден парфем што ми е поклон, кој искрено ме изненади што трае скоро цел ден. Ако имаш некој во близина што соработува со нив, разгледај.
здраво девојки едно прашање до вас каде можам да го најдам бруно банани мен иначе јас сум од куманово кај нас го нема никаде
одлични се 1.zara w/end till 8:00 pm 2.zara man silver winter 3.zara tobacco colection rich/warm/addictive
Здраво, пред два дена му земав на дечкоми tom ford grey vetiver ама се жали на главоболки, премногу силен парфем. Дали може да препорачате некој по мек парфем, слично на каролина херера гоод бој. Ви благодарам.
Го има ли некој пробано? Импресии? Би сакал да го пробам, ама сум немал можност до сега. Сепак е ултра скап и не баш широко достапен. Со секое прскање, евра летаат во воздух... Од оние што сум ги пробал, најубав ми бил:
Какво е вашето искуство со парфеми, купени во Шатци, Космо, ДМ или пак Еликсир, може ли да се верува дека се оригинал, и каде?
vo Dm ti se orginal 100% toa go znam i sum kupuvala, od sminka do se im e orginal za drugive ne znam nemam kupuvano od tamu
Тогаш од Cosmo го земав околу 4000 и нешто, ама провери и во Schatze, Anabella beauty spot може го има.