Zdravo, sakav da prasam dali nekoj imal od ovoj parfem dior sauvage ... i koj bas po sto imam 3 verzija ( dior sauvage eu de parfum, dior sauvage parfum i dior sauvage eu de toilette) I kade mozam da najdam originalen vo makedonija. FALA.
Ima li go nekoj koristeno da mi kaze dali e traen i kako mirisa? Za poklon mi e, pa secie mislenje e dobredojdeno.
Дали некој година користено дали мириса добро Како што знам шатзи продаваат оригинал парфеми па секое искуство е добредојдено
Ај кажете кај се поевтини (најевтини) оние „тестер“ - парфемите? Ми излегуваат од неколку места, ама сигурно има некаде кај што се помалку од 1200 мкд!
Дали може да ни предложите подобар машки парфем од Зара така понежен а сепак специфичен и убав? Од женските сум мн задоволна, сакам за подарок да купам машки парфем ама немам идеа меѓу кои да разгледам.
@Mia-K Јас последно го земав сетот за дечко ми, тоалетни води се всушност, но ме изненади позитивно трајноста, а и мирисот им е црвениот е појак, потежок, зимски, зелениот е баш како за овој период пролетен/летен.
Hero, Red Code се убави, а имаш и во Авон убави парфеми машки. Ма да, јас би идела со Зара парфем, за тие пари подобро мислам дека нема.
Порано беа толку, сега сите аксесоари и парфеми се поскапени. Цените на машките парфеми се движат од 1000 до 1500.