Леле не ми го збори по некоја случајност го знам преубав е иако мислам имаа и женски атракшн. Земав Антонио Бандерас
Девојки мала помош машки парфем за подарок Beckham Insinct или The Secret Antonio Banderas? Во Космо тинех го има овој сет дали го има некој земено
Овие два се скроз различни парфеми. Бекамовиот е освежителен ароматичен летен парфем, додека Сикрет е по тежок, наменет за есен-зима. Во зависност од намената, земи го тој.
Предлог за свеж цитрусен парфем за машки? Гледам онлајн на Schatzi ми фатија око некои на Бруно Банани особено тој со зелено, ама се чудам кој каков е, не сакам да порачам па да се предомислам ако мирисот е премногу благ.
Искрено, помирисај го Dior Sauvage-то. Нема поубав парфем за мене. Мислам дека е околу 8-9000ден. Перверзии
@ivanamackica Новиот Phantom Paco Rabanne е феноменален и е како што ти го опиша. https://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Phantom-68226.html Тука можеш да видиш на што мириса. Јас прошли пат го помирисав во East Gate и многу ми се допадна (го има мислам во сите парфимерии).
Диор ми е некако на секое второ машко... Види како ќе ти се допаѓа од Carolina Herrera- Bad boy И патем многу е јак.