ке ви дадам еден предлог, ако сакате пробајте ги овие два како мирисаат па споредете...за цената незнам... D&G-pour homme(без наслов е парфемот и е првиот парфем нивни за машки) се користи за преку ден CHANEL-ЕGOISTE PLATINUM(нокен и моќен парфем)
Абе парфемот топ е,стварно убаво мириса ама ми се смачи беее...Кога излезе парфемот значи во град кога ке излезев секое второ машко ми мирисаше на парфемов и затоа безвезе ми стана,сите диска на 1милион мирисаа
Преска му го купив на дечко ми новиот од Антонио Бандерас - The secret. Преубаво мириса Јас претходно го имав мириснато тој црниот од Антонио Бандерас и многу ми се допадна и мислев тој да го земам, ама продавачката ми кажа дека пред две недели им стигнал овој The secret и кога го помирисав стварно останав без здив, преубав е
Кристи не знам за кој точно парфем прашуваш, од Антони Бандерас има некаде околу 5 машки парфеми. Овој јас што го купив The secret е најнов и е 1300 ден. 100 мил. А има и од 50 мил. 900 ден. Не е скап,а преубаво мириса.
Veri me interesira od kadee go kupi noviot antonio banderas, posto jas go gledav i bese mn poskap nekade nad 1500 den. Aj ako sakas te molam odgovori mi pobrzo itno e [mod-kirilica:3o8dngn7][/mod-kirilica:3o8dngn7]
Zavisi...Od oriflame imas golem izbor sledi gi cenite i nema da zgrsis...Posebno gi obozavam S8 nigt i S8 day znaci navistina se dobri [mod-kirilica:1crnd3gu][/mod-kirilica:1crnd3gu]
има еден маски ама закон се вика ,п,(пи)мн добар парфем незнам од кого ама но комент [mod-tekst:3a7nsncg][/mod-tekst:3a7nsncg]