Препорака за машки парфем што ќе е од познат бренд, за поклон за помлад дечко од DM или Cosmo? Цена околу 1000-2000ден максимум. Може и 30мл да е, само да е убав парфем.
Машки парфем убав? Гледав Версаче Дилан Блу ама мех ми е. Го гледав и Paco Rabanne Invictus преубав ми е ама тоалетна вода е...
Екстра парфем за поклон на маж, а вие ќе го имате поголемото задоволство кога мажот е во близина. Поефтино Str8 - original black 800ден. Поскапо Dolce&Gabbana - the one black pack 50ml 4500 ден Цените се варијабилни, зависи од каде ќе го купите.
Дефинитивно одете со - dolce&gabbana pour homme https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Dolce-Gabbana-Pour-Homme-2012-15336.html
Која е разликата помеѓу парфемирана вода и тоалетна вода. Која е потрајна и покоцентрирана ако може да ми објасните, во случајов се работи за Gucci Guilty
Парфемираната е потрајна од тоалетната. Сега зависи од твојата кожа и како таа прифаќа. На некого повеќе му трае тоалетната и обратно. Пробај тестер на твоја кожа и ќе знаеш.