парфемот на моето срце....незнам дали е парфемот или личноста која го користи ...ама сум во облаци секогаш кога ке го мириснам
Дефинитивно, фаворит од машките парфеми ми е Брат ми го користи, но мислам дека јас повеќе му го трошам. Си се прскам со него, преубаво ми мириса
Првиот пат кога излеговме со дечко ми го имаше Black XS Paco Rabanne! Значи, се заљубив во неговиот парфем! Помина време после тоа, го истроши и пред некој месец за роденденот му го поклонив, пошто овој парфем е нешто што најмногу ме потсеќа на него, на мојата љубов! Траен е многу и можам да кажам дека е за во секое годишно време! (посебно, за во поладно време-тогаш поубаво ми мириса и повеќе се чувствува! ) Спојлер Афродизијак!
^ Ако стално го користиш стрејт, нормално ти досадил и не го чувствуваш, но добри се стрејт парфемите
Дефинитивно најдобар парфем, според мене. Каков Уан милион, каков Плеј- овој е нешто неверојатно, кое машко и да го има ставено (а го познавам) веднаш го душкам ми се иде за мене да си го купам- ептен ми се допаѓа
Најдобар машки парфем за мене е Оnе од Calvin Klein. Преубав ми е, ми мириса типично машки. Исто и Еclat од орифлејм е убав. http://lh3.googleusercontent.com/pu...1X_V3Bt52vcy9aUZoOVxkTflex6NCIj6ZX1CWj0Izi3V9