Оne milion -машки парфем кој ме занесува.. дечко ми го користи и само се лепам до него да се префрли мирисот кај мене.. ххх шала... S8 од орифламе ми мириса убаво исто и S8 night..kога сум кај oriflame архитект мислам дека се викаше беше преубав...
моментално му купив на мм str8 unlimited и мн.ми се бендисува како мириса...некако не е толку јак како останатите,има некоја поблага нота и понезен е.Јас не сакам јаки маски парфеми...
Девојки ај малку хелп...И порачав на сестра ми од Америка машки парфем за дечко ми,ама уште да кажам кој Он го користи Оне милион-Рабан,ама веќе ми е здосаден со тој а он никако да си смени,класика па класика.Е сега ајде дајте ми предлог ,или да појдам по Космо ,јуник да мирисам Само да не биде многу тежок а ни оние цветните.
Davidoff - Cool Water можеш,не е многу тежок барем според мене,а исто така можеш и Bruno Banani - Magic Man. Дечко ми го користеше вториот,многу е убав,освежителен,и воопшто не е тежок повеќе ти го препорачувам вториот
Sculpture ми е убедливо најубавиот машки парфем на сите времиња. Многу е стар, не знам ни дали го има секаде, но знам дека јас го обожавам. Не можам да му одолеам. Може и затоа се заљубив во дечко ми, на почетокот долго време само овој парфем го користеше Исто и на Boss, D&G и Paco Rabanne многу ми се допаѓаат, посебно XS и One Million.
Ми треба некој машки парфем, сакам женско мислење за тоа p.S| за секојдневна употреба или "за на состанок со пријатели/девојка и слично" :cheers: MnM
Татко ми си купи ваков и си се шприцам и јас одвреме навреме. МНОГУ убаво мириса мајке ми, ќе се шприцнам пред спиење и си замислувам дека имам маж до мене
One Million беше супер на почеток,сега скоро секој го има и ја губи уникатноста. Според мене,најубави парфеми би ги ставил тие на Hugo Boss,посебно In Motion серијата(топчињата),Hugo Boss Orange,новиот Hugo Boss,црниот,Play,Acqua Di Gio,Davidoff-Cool Water,Bruno Banani Magic Man,Black XS-oт не е лош,од поприфатлививе би ги избрал Glacier,Voyager од Авон или Орифлејм,не ми текнува,STR8 Unlimited и Motion,Аdidas Fresh Impact и Victory League,Playboy New York/London,Black Jack,Hot Fragrance црвениот итн.
Го обожавам One Million Секогаш кога ќе помине некое машко со овој парфем го препознавам.Само во последно време и сељаци и ок дечки почнаа да го носат, па нешто поубав ми станува Hugo Boss Orange
па не е воопшто скап ама мене многу убави ми мириса Angels.На полнење е и знам почесто да си купам и таков. ( и тој го имаше истиот )
One Million дефинитивно, ама и Giordani е прекрасеннннннннннн. Ми се чини дека Giordani е незаменлив <3 <3