Општо, One Million, SR8, Adidas... Не е битно ништо друго.. Спојлер http://vukajlija.com/zabava/posteri/267894-smuva-devojku
Овие 3 ми се најубави машки парфеми, особено на мм Ralph Lauren-Black Viktor&Rolf-Antidote Armani-Attitude
Ај мала помош Вака на дечко ми сакам да му земам парфем се одлучив за Hugo Boss но ептен е јак,нападен.. тој го користи Aqua di Gio што е многу понежен..е сега би ми препорачал некој сличен на вториот или нешто измеѓу бидејќи незнам дали ќе му се допадне Hugo Boss..Благодарам
Да! Бандерас стварно изненадува со парфемиве како машките така и женските. Сега се спремам на му го земам на вереникот овој
Дефинитивно најубав! Му го купив лани за годишнина, но можеби сега за Св. Валентин пак ќе му купам исти. Па сакам убаво да ми мириса.
Околу 500-600 ден А инаку најубав машки парфем ми е Giordani кафеавиот од орифлејм.Му го нарачав на дечко ми и мн му се бендиса, што ме израдува
Се пишува машки парфем се чита дрога! Секако ако е убав. Мене фејврит ми е Уан Милион, што пишуваше на Вукајлија: „Мува цуру уместо тебе“. ЅТR8 ми е јак исто така. И оние на Адидас и Плејбој..
Ај мала помош од вас феминки се мислам помеѓу овие два парфема според вас кој ви е поубав? и која цена се? Ги гледав пред некој ден ама од толку многу парфеми не сум ни сигурна за цената
Мене овој од Антонио Бандерас ми е многу поубав. А за цената точно незнам, во Космо мислам дека беше околу 3000 денари Спојлер но не сум сигурна
Слабост дефинтивно како на секое женско така и мене,ми се машките парфеми Ме опијанува миризбава на парфемов Спојлер Знае ли некоја колку пари е овој парфем?