Ja гледа ли некој емисијава јас ја гледам од неодамна и морам да кажам дека е доста интересна, барем за мене... Ами прави неверојатни тетоважи. Спојлер
Мајами Инк (Miami Ink) TLC Многу убава емисија навистина интересна и поинаква од другите...а тетоважите се навистина преубави
Мајами Инк (Miami Ink) TLC Заради овие едно време запнав за тетоважа. Таа женската ми беше многу јака, ама мислам дека не е со нив, посебна емисија си има.
Мајами Инк (Miami Ink) TLC Ја имам гледано нивната емисија, навистина убави и совршени тетоважи прават, алал да им е Имаше со нив една девојка, заедно работеа, па сега одделно работат, Кејт мислам и беше името, не ми текнува во моментот, нејзината емисија исто ја имам гледано.Интересни ми се
Мајами Инк (Miami Ink) TLC Ja гледам понекогаш серијава,емисија што и да е и се одушевувам на тетоважите што ги прават,алал да им е
Совршени тетоважи прават, иако не сум љубител на истите ама овие се преубави со толку круд и внимание ги работат секоја тетоважа си има своја приказна, секоја тетоважа нешто значи морам да кажам дека емисијава ја гледам само заради овон Џои