Хахахаха ме изнасмеа И мене ми се има случено да сонувам нешто од сериите,кога играше Зет Дома зЕТ... Епизодава јака беше..Пуста Ѓузиш гнездо беше во косата,ама баш право гнездо уште чавки и фалеа .. Почна да се враќа полека во живот,сега уште да си одбери еден маж или Јавуз или Екбер
Баш и јас се прашувавза Нешат, кој знеа дали навистина загина во пожарот или пак ќе се појави кај и да е. А оваа Седа, очигледно ќе се спанџа со цајканот, и многу ме нервира. Но, како што би рекла девојката во најавата ,,Утревечер ... нова епизода - МАЈКА,,. Па ќе видиме што ќе се случи со Седа и цвечко, а богами и со Ѓузиш и Јавуз (јас навивам за Екбер), а можеби и Нешат ќе се појави
Леле, и јас приметив. Не ми се веруваше, наместо репризта им одеше премиерата.Кој знае што прават овие од Сител. Мака ми е што не ја фатив од почеток, а којзнае дали вечер ќе ја пуштат пак. Ако не ја пуштат, срам да им е
Јас случајно видов,сестра ми го уклучи телевизорот и ко гледам нова епизода па заседнав да ја гледам..Сигурно вечер пак ќе ја дадат..Ептен се глупи!
Незнам ама мислам дека нема да останат заедно..Овој Алтан е премногу глуп самиот си се намести за жена му да ја изгуби довербата во него..Ја прибира дома онаа курветината и нормално жена му кога ќе види ќе помисли дека ноќта ја поминале заедно.Јас да сум како него ќе ја фатам за оние косите и ќе ја исфрлам надвор,ем му го растури бракот уште ја прибира дома.. Седа во последно време ми станува одвратна се замислува демек златната кокошка па по неа трчаат сите мажи..Садри го претставува како другар и го врти цело време ќе размислам ова она.. За Гузиде незнам што да кажам ќерка закопа и сега трча по мажи..Браво!!!
Отидов на неговиот фб профил скопјанец е..Роден е и студирал во Скопје а и многу наши македонски актери ги има за пријатели..
Малце офтопик туку ајј,.. Spoiler а јас пак сонував еднаш дека сум била Назли и цело време еге го питав нешто.. И Хурем бев еднашка Инаку некако серијава престанав да ја гледам, ама репризите ги фаќам, незнам дали Spoiler после смртта на Озган Емине ќе си најде друг!? Вие знаете!?
Луран Ахмети, скопјанец од театарот на народностите. Ако се сеќавате за него збореше Чинар од серијата Лале кога му беше гостин на Драган Вучиќ дека ,додека бил во Македонија кога ја снимале серијата Елведе Румели (Збогум Румелија) дека најмогу се дружеле во тие 2-3 год. Инаку еве го на сликата од серијата доле позади решетките и таму ја игра улогата на Димитрија, комита.Инаку во серијата игра и Нигер калфа од величенствениот, Караман од Зет домазет,Чинар од Лале,татко Баки од Завет,Бедија Беговска која го синхронизираше гласот на Џеврие
Ѓузиде ме нервира до бескрај И умре ќеркаата а таа трча по разни мажи.Со Јавуз закажува одмори,а на пријателката нејзина и дава совети и и` се прави паметна .Ма БРАВО,само браво за неа... И Седа не е нешто подобра од неа.Постојано му викаше-да размислам,да размислам,и на крај му го скрши срцето..