Така е!!!А овој Алтан на Еџе е преголем идиот има жена лепотица а трча по она кривата За Билге ми е мило затооа што си најде конечно некого и и се насмевна среќата..Излезе најпаметна од сите! Многу ми е жал за Екбер оти она магарицата Гузиде нема ни малку почит према него!
Навистина Седа викаше да размислам и после со оној колегана. Глупаа..А пак Ѓузиде незнам што и фалеше со Егбер
Оваа ЃузишшшШ, ама ептен забега женава. Гајле си нема, си лапка јаготчиња, а гледам и во јака романтика ќе биде со Јавуз, ич мува не ја лази...ццццццццццц ... Па и таа Седата, колку што ми беше симпатична на почетокот, уште повеќе ми е антипатична сега. Све она нешто размишља, се не и е јасно што сака, ко малоумна да е. Еџе и таа нешто почнува со адвокатчето нејзино да се миксаат(а колку е грд само), не знам, само Емимне и Билге ми останаа нормални од жениве. Ај, белким ќе се опраат
мене искрено филмов на почетокот интересен ми беше,ептен убава приказна и мислев ке биде цел филм околу бахар,потрага за убиецот,па после некое зближување со овие органиве што ги имаат,убаво трогателно а ова стана глупост не видена сега ништо глупа приказна само досадна за гледање па и режисериве,сценаристиве од што сакаат да направат само епизоди повеке сезони трпаат само глупости нема ништо некој заплети,некои сцени се те едно исто муабети само прават во сцениве
Мајката вечерва си имаше романтична вечера и г*з ја болеше за се....Немам коментар И уште се јавува кај Екбер и мисли дека Мерием му е женска каква проста жена Ми се згади и таа и Јавуз а посебно со оние јагодите кога се лигавеа во колата и ги јадеа немиени..Се понаша како 19 годишна девојка а не како мајка што ја загубила ќерка си..Оваа Емине е напорна го напна Озган земи ме па земи ме не го остави на мира Мајка му на Озган е во право и целосно ја поддржувам затоа што не вреди Озган да го загуби животот заради една никаква курветина..Единствен нормален лик во серијава засега ми е Еџе и Екбер другите сите полуделе !!!
Значи нее ми се верува.Ѓузиде испадна покварена до тука и назад.Кога Егбер и понуди брак таа како ненормална бегаше и изведуваше циркузи,акога идиотов Јавуз и понуди скокна будалата од радост и како пушка му одговори-Да,да,да,даа..Уште да запееше фалеше Ма неможам да ја поднесам Поради нејзе мислам дека ке ја запоставам серијава. Не се доволни грдите зборови за неа,некултурно и непристојно е да кажам како што успадна идиотката.
Одескогаш се прашував од каде ми е позната Еџе..Се сеќавате на Џејда од љубов и казна?? Ми текна сеа дека е она!!
Па таа Џејда беше заедно со вујко му на Саваш - Пала Таму мнопгу ја мразев а сега премногу си ја сакам
Леле, Озган го убија ... Баш ми е жал. А Мајка, изгледа ќе се предомисли, нема да се мажи за Јавуз. Само Еџе никако да му прости на Алтан, а толку ми е жал за малиот Ерен, срценце колку е тажно