Швалерката на Алтан е навистина одвратнаа Од вакви курви човек треба да се пази..Браво за Еџе и влепи жежок шамар па дури и со кафе ја потури Само така за таквите шо се упикуваат во браковите.Добро е што Гузиде и Екбер се смирија многу си одговаараат гулапчиња Срма во оваа епизода ми беше преубава,блескаше а беше преубаво нашминкана. Во приватен живот со Бахар се многу добри пријателки
Само така за Срма А татко и ќе испадне дебил ќе ја удри Гузиде а после Екбер ко ќе му скокни ќе го згази од ќотек
Две носеше ама различни и беа оти на претходната страна имам ставено слика ќе видиш.Иначе само така за кучката конечно ја фатија нека цркне во затвор заедно со педерот Џенк
Јас претпоставувам дека Џенг е убиецот. Видовте ли само како гледаше додека ја апсеа Срма. А да размислам подобро, има причини да го стори тоа. Ако некој знае кој е убиецот нека стави во спојлер..
Спојлер И тој е вмешан гледав на турски ама ништо не разбрав ќе влезе во собата за сослушување ќе и каже нешто на смра и потоа ќе избега и ќе почнат да го бркаат и екбер ќе го фати и потоа двајцата со срма ги затвараат
Баш и јас тоа го коментирав со мајка ми, и јас мислам дека е Џенк бидејќи ја сака Срма па можеби сакал да и помогне наместо Бахар таа да замине, па единствен начин му се видело тоа да ја убие Бахар. Уф ако знае некој нека каже пукнав од мислење цело време
Да,но едната и беше долга а дугаата мала убетка... Мислам дека не е тој. Но ,И ја видовте ли фацата на Седа кога го дослуша делот?? Што слушна? Дека е Срма убиецот или дека е др.? Ај некој ннека каже
Обетката од страната каде што лежи виолината е мала, за да не смета во свирењето И јас мислам дека е Џенг убиецот.