Асистентот на таткото на Срма..Тој е Џенк.Вљубен е во Срма па поради тоа ја убил Бахар за да ја задоволи Срма
ке прават свадба ама гузиде во последен момент ќе рече дека не се согласува и после ќе му јават дека озган е ранет и од свадба право во болница
Пишете што ќе се случи со Седа и цвеќарот Садри беше мислам? Да не раскинат, натаму ми иде работата. Баш ми се многу сладок пар и не сакам да се разделат ... неееееееееее
мислам Спојлер Седа и оној новион што ќе работи со нејзе да не се засакаат. Но многу ми е убаф и Садри
Јас мислам дека Седа и Садри се совршен пар,ќе згреши ако оди со тој новиот полицаецот..Садри ја сака премногу и се е спремен за неа да направи..Баш си одговараат
И мене многу ми се убави заедно со Садри , но Спојлер оној некако ми изгледа дека ќе му го земе местото на Садри
и јас мислам така..Ама ќе видиме Иначе најјака епизода беше вечерва си се фалеа еден на друг се изнасмеав кога садри му рече на билге за албанецот ТОЈ Е ЕДЕН ДИЈАМАНТ
Денеска беше јака епизода, аман аман, туф туф.. ќе се убијам, па мислат не разбраа жениве шо е работата.. А инаку знае некој дали Еџе и Алтан ќе се смират!?
Мозочна смрт е кога мозокот, најчесто при повреди и многу крварење, престанува да работи, личноста е жива сè додека ја оддржуваат во живот на апарати, но кога ќе ги исклучат, мозокот не функционира...и т.н да не филозофирам многу
Имињата на актерите од серијата Мајка: Sumru Yavrucuk - Ѓузиде Altan Erkekli - Скбер Özlem Conker - Еџе Gözde Kansu - Емине Tarık Ündüz - Озкан Burak Önal - Садри Gülden Dudarık - Срма Yıldız Çağrı Atiksoy - Бахар Nurcan Eren -Билге Başak Daşman - Седа