Site spijat jas pletenki si pletam A utre so petlite sme na kontrola kaj pedijatar, mozhe nema da e i razdeneto Dobra nokj ljubovdziki, jas nemam dolga ljubovna prikazna, no vredi isto kolku i vashite Ama aj sega luta sum mu, ne pishuvam za nego, oti ke mi pomine lutinata ako se potsekjam na ubavite raboti, a sakam da dodrzham ovoj pat
I mene son ne me faka. A kako sto se rascitav mi dojdoja bas ubavi spomeni Vo brak sme 1.5 godina. Predhodno 8 godini vo vrska. Bese mojata prva simpatija vo 8 odd. Koga se zapisav sredno toj togas bese 4 godina, i ete mi bese prviot decko. Jas presrekna , ama ljubovta kratko ni traese toj period. Toj zamina na fax,a jas mala i nekako ne sakav da se vrzuvam uste togas.Ama zatoa po 4 godini se sretnavme pak sosema slucajno. Bas na istata klupa sedese na koja prv pat se baknavme Ete taka trebalo da bide. Sepak sme bile eden za drug. A vo periodot vo koj sto ne se gledavme vo tie 4 god. Nemase den da pomine a da ne mi pisi sms,i si vikav ehh bee kolku e dosaden i uporen ovoj A sega ne se kaam ni za eden moment pominat so nego. Pa uste koga ke si go vidam bebusot do mene....e toa e toa vistinskoto. Feminki mili me razneznivte
Нас не спои Дојран јас сезонски работник таму со години од страствен риболовец,човекот 3 сезони заљубен во мене ја чекал секоја наредна година да дојдам да ме види а јас ни да го приметам ама последната 2014 се случи и тоа лето јас да го приметам како некоја хемија да ме врзуваше за него инаку нашава е zar ne znash da prava ljubav godine ne broi 10 год сме разлика но он ми е првата искрена љубов што ми се случила.една година живеевме заедно па се земавме и плод на нашата љубов е нашата принцеза
Dobro utro mamicki Kaj mene rabotava obratna bese, trebase jas prv cekor da napravam, deka mojov segasen muz e mnogu sramezliv bratucedka ne zapozna, uste odma frlivme merak eden na drug, on 192cm i mene oko takvite mi fakjaa deka jas sum 180cm Pocnavme Januari da se druzime samo, iskacanje po diska, pienki zaedno drustvo i tek na 1vi Maj jas go baciv i taka pocna nasata ljubov oficijalno So edno detence sme, no sakame vkupno 3 i dvajcata Inaku jas si dobiv sabajlevo, epten sum happy sto dobivam fala bogu tocno od koga pocnav so apcinja za tiroidnata
Добро утро мамички и од мене јас кафенце си пијам само што се вратив од надвор топло пекол уште од сега аууу некоја феминка рече во Германија живее , ај малку дожд пратете ни овде во Грчка хахах кога сме кај браковите и ние уште малку имаме годишнина од брак 6 години ццц кога поминаа , инаку со мм се запознавме преку интернет 2008 година потоа лајв запознавање јас во Солун првиот чекор го направив, па иди ми дојди ми правевме а врската преку нет ја одржувавме секој ден на МСН тогаш и така 2010 се земавме и по 1 месец одма и трудна останав инаку @tincemajmunce да ви се множат годините секогаш да сте среќни
Добро утро и од мене. Ние денес станати уште во 7 часот, денот ќе ни биде дооолллгг и пеколен јас го испив кафето па со синко ќе си играме на земја. Инаку и јас со мм сме 7 години заедно од кои 6 во врска, 1 во брак. Тој е од друг град, кога ќе ми текне како секој ден довагаше или седевме во мојот град или ќе ме земеше ќе идевме кај него и ќе ме вратеше, после почнавме и заесно да живееме, ах љубов љубов и ние се сакаме, се караме, уствари не се караме само ќе се полутиме и брзо се смируваме, а од кога се роди синко уште толку се заљубивме еден во друг. Често пати додека синко спие тој ќе го гледа и наеднаш ќе дојде ќе ме бакне и ќе ми каже дека ме сака, иако секој ден си кажуваме, се топам значи а исто и јас. Многу си ги сакам двајцата мои мажиња, нема ноќ а да не се заблагодарам на Бог што си ги имам. Уффф емотивна уште рано
Aj dobar den I od mene jas konecno naspana Bebuska spiese snosti so pocesti budenja no spiese I eve ja uste spie a I mama si pospa so nejze Ljubovdziki jas so mazeto sme 7 polni god 5 vo vrska I 2.5 vo brak mn ni e ubo normalno ponekogas I si karame ama koj se kara toj se saka ne se zapoznavme vo Oh mi izdavase apartmani hihihi ajde ubav den
Good morning ladys, eve i jas pijam kafe so kjerka vo race, mn.temperamentna i taa ne mozam na raat ni vo wc da idam, samo vo mama\ da\ e Zesko zesko mnogu e, ne se sede, ne se spie, kako kje se izdrzi celo leto kojznae. Inace ajde i jas da si kazam za mojata\vrska, da ne mi pisete pisanka, gledam sekoj kako pisuva i si kazuva Zaedno sme vkupno 7 godini, od koi vo brak 5 godini. Se zapoznavme vo Paralija, jas tamu rabotev so godini, letoto dojde mm, se zapoznavme preku drug decko, od drug grad e, doagaa a banjanje samo, za setanje i noken zivot. Mi se calamese pred dukjanot so motorot, demek taka kje me kjari, misli se palam na koli i motori, a jas ni vnimanie\ ne mu obrnav. I taka\nekoku pati kruzese, se vrtkase vo moja blizina, se zapoznavme, pocnavme da izleguvame toj doagase 2-3 pati nedelno da se videme i taka se baknavme prv pat na mojot rodenden i od togas si pocna\ nasata vrska Ubav den i datum za pametenje, my birthday Posle 2, 3 meseci od kako bevme vo vrska, odlucivme da se preselam kaj nego, otidov ni 5 ni 6, kaj nego, taka ziveevme 2 god. i posle si rekovme aj da se zemime i taka. Posle 1 god.od vencavkata ostanav trudna, go rodiv sin mi koj sega ima 3 i pol god. i posle 2 god. i 9 m stigna na svet i nasata princeza Artemis <3 i taka
Ние сме заедно со мм вкупно 11 години, 3 во брак, многу предизвици, среќни и тажни моменти поминавме заедно, патувања, заедничко растење, ни претстои тежок период во поширокото семејство, но се надевам и тоа ќе го пребродиме. Сега сме тројца, љубовта се множи нема поубава глетка од тато со бебуш како се гушкаат, сеуште солзи ми навираат кога гледам колку е нежен со неа. Не сум се ни сомневала дека ќе биде грижлив и внимателен татко. Често го задевам за некоја година ќе и дозволуваш и ноктите да ти ги лакира и шнолки да ти реди на коса
Nie moderna ljubov, na internet se zapoznavme. Intenzivna. Brzo pocnavme da ziveeme zaedno pa me pobara po edna god se vencavme i odma bebe. Zeskovo uzasno e. Posebno u zgrada na visoko.
Жени, ќе изгореме на жешкото! Пекол е дење- ноќе! Јас кај мамичка на гости ама неможам да уживам од жешково! Инаку и јас да шкртнам збор два за нашата љубов. Сѐ почна 2002, си го видов на слика кај еден пријател, и каталошка порачка си го порачав, да не запознае...ноември се запознавме, недела- две вицови си кажувавме и после почнавме да стануваме неразделни...голема љубов беше тоа, дишевме заедно! Мај 2003 ме побара за жена, јули правевме веридба, август отидовме на меден месец а октомври правевме свадба, следната година во август го добивме нашето прекрасно девојче! Тогаш бевме студенти, невработени во несреден стан но ете, со годините сѐ се среди. Животот ни донесе многу неправди и загуби но ние си се држиме гушнати...има и кавги и расправии но фала богу добро ги поминуваме! Јас сум таа подинамичната, планирам, полемизирам, организирам а мм е едно големо дете кое си бара некој да го мази и пази, да му дава задачи и да го насочува! Барем јас така го гледам!!!
Во 2010та купував намирници за дома, јас од едната страна на касата, тој од другата, ми врати кусур ама ми го зема срцето Во 2011та правевме свадба, во 2012та ни се роди првата среќа, во 2013та втората среќа и еве во 2016та третата среќа и 5 години во брак. Никогаш не се покајав што се омажив за него.Тој е мојата судбина Редовно ве читам ама немам време да ви пишам, се спремам полека за роденден на средниот и крштевка на бебушот на 3ти Јули од топлово ќе умрам мислам Поздрав мајкички, бубнете си ги дечињата од мене
здраво мајки едвај ве дочитав бајаги сте напишале првин да си кажам синко мој гризе . каса , штипе како од ратиште сум, секаде со модринки и црвенила и тоа само мене, се играме ќе се сврти кон мене ме касанува, ќе ме гушне и оп ме каснал за вратот или за рамо , цица и со рачињата претка ме штипе ,се надевам дека е период. јас и мажето мое се запознавме 2009 година зимата, се бркавме до летото за да на 28 јули ја започнеме нашата врска. брак склопивме 2012 а живеевме заедно од 2010, вкупно сме заедно седум години ,лани го добивме нашето богатство,(да сум со овој памет сега синко ќе имаше минимум 3 години но ние првин ај млади сме ај да шетнеме првин да го видиме светот и така) би сакале уште едно здравје понатака одам да варам кафе убав ден на сите вас
Ej so toj muabet svetot prvo da go prosetavte glavata mi ja puknaa nekoi luge, kako zasto sme izbrzale da sme prosetale prvo. Pa svetot ako moze tuku taka da se proseta, moze i so dete Ene gi gledam site go prosetaa svetot... Ima isklucoci koi stvarno imaat i imaa takva cel i go teraat toj keif, ama onie koi mi tupea glava "se utepaa" od setanje jas edvaj cekam deca da mi prknat pa so niv da odam vo Dizneyland jas i mm sme zabegani po igracki, igri i takvi raboti. Imame sobrano 11 iljadi so sitni paricki (i uste sobirame) za Sony ili Xbox, pa kje vidime za sto kje bidat inaku malku i sinko pocna da kiva, noseto kako vodicka mu tece i ima mutava tt od 37.2, dali se zabine, zasto od poduenite 4ki, samo edna probi... ili pak go podrazbolev jas :/
Здраво мајки,ве прочитав сите,многу интересни случки и убави работи секако. И јас со мм се запознав во Италија таму на работа,јас бев со другарка а тој таму многу години.И секој ден заедно,ние се заљубивме.Иако е постар од мене 10 год,тоа не го чувствувам не ми смета не се познава,Во 2013 се запознавме летото,во 2014 се веривме и венчавме,во 2015 го довиме нашиот син,а сега е на пат уште едно бебенце,подарок за нова година,тогаш здравје ќе се роди.Има и караници,но убавите моменти се повеќе.Сами се си средивме дома полека но си средуваме,од никој ништо не бараме. Инаку,времево е прежешко јас не можам да издржам уф веќе сакам дожд да врни неколку дена без престан да го осетам мирисот на свежиот воздух.Многу ми се оди на планина. Направив гравче со тиквичка и морковче,но синко дали проади жешково не сака да јаде многу само се молиме по цел ден. И така мајки,времево многу брзо лета,како вчера беше кога се држевме со син ми,а сега трча не приседнува,не сака држење. Позз.....
Leleeee prvoto tvoe e tuka nekade so moeto Cestitki za bremenosta i so lesno, vaka koga ve citam mi doagja pobrzo da se osmelam da ve druzam
Off ubav muabet za ljubovta imate pa ajde i jas da si se potsetam Jas i mm ucevme vo isto sredno no razlicen klas i 4god sum mu bila "meta" ali posto bev zafatena pa ne se osmeluval i potajno cekal da raskinam Pa otkako rascistiv so detskata ljubov od sredno (koja ne bese voopsto seriozna) pobara od negov drugar da ne zapoznaee i taka od taa 2008god bevme zaedno. Inace jas celo sredno ne go znaev ali koga go vidov bese ljubov na prv pogled I posle dolgata vrska vo 2013 me pobara pa vo 2014 pravevme svadba i vo 2015 stanavme mama i tato. Presrekna sum i preemotivna koga gi gledam so sinko kako se cuvaat, igraat Razbiranje, premnogu ljubov i ubavi momenti i omileno vo negoviot karakter mi e smirenosta sto sekogas broi do 10, i svetot da se raspagja ke mi rece "smiri se ke bide se ok" Za pomos sekogas e do mene i ete mnogu si go sakam iako cesto znae i od takt da me izvadi ama i jas sum si po izbuvliva i po inaet Haha ama si go isfaliv i jas mojot
Добар ден Нас денот ни започна рано рано - во 05 часот. Синко сакаше да играме и кафе да пиеме со мм по лад А се осеќан утепано. Втора смена на работа и ненаспана...Утре се спремам да шетнеме па се надевам ќе се погоди времето. Инаку ние со мм сме 7 години заедно. 5 год. во врска и 2 год. во брак. Ме побара за жена кога најмалку очекував. Иако често си кажувавме дека сме еден за друг, си правевме планови за заеднички живот-како би ни било, па колку деца би имале...На него му требаа 5 години за да се одлучи Свадба правевме во мај, а синко се роди година и месец потоа. Ретко се караме но и кога ќе се скараме кратко ни трае па тој што попушта вари кафе а другиот менува пелена
Офф мили мамички мои, ве читам литам и толку ме разнежнивте со тие ваши прекрасни љубовни приказни, што добив желба и јас да ја напишам мојата. Станав тазе мамичка пред 12 дена ја доживеав најголемата среќа во мојот живот. Му благодарам на господ што ми го подари најубавиот подарок на светот.. Сега се избањавме и си спие нашата принцеза.. Со мм не бевме долго време во врска, лани во февруари се запознавме, јас требаше да одам кај другарка ми на веридба, додека ги чекав другите другарки да дојдат бев со колата паркирана на едно место кај што бевме договорени и имало еден канал јас не го видов и тргнувајки паднав со колата во каналот, ајде галама се дигна цело село мислам дојде ми ја извадија колата среќа не беше страшно ништо јас бев добра само исплашена, ја оставивме колата кај мој долгогодишен другар за да ја види мајстор и утредента да ми ја донесат, утредента ми ја носат колата другарот и мм кој прв пат го гледам во животот се запознавме кај мене дома и не ни помисчив дека тој еден ден ке ми биде маж, во мај почна нашата врска, во август на богородица ме запроси, во септември ни беше веридбата и зачнато нашето бебче, во јануари се регистриравме пошто и двајцата не сакавме свадба, ретко се караме и лутиме многу е тепелив јас сум по извувлива, тој е мојата љубов, а сега ја имаме и најголемата среќа на светот, уфф долг пост.. Ама добив инспирација да ви пишам и јас.. Ве гушкам!
Мислев само јас сум била будала со залетуење во брак и дете после месеци што едвај на рака се бројат Инаку ние со маж ми се знаеме од 1998, од прв ден у школска клупа Стварно дооолго време па дури во депресија ме фрла колку сум стара Конечно времево мааалце попушти, ќе спијам раат. Све сум отворила низ дома ширум, муж пуштив у провод, а јас се луфтирам и излежавам. Ќере настина од вчерашното бањање на тераса, тече нос ала чешма плус ми качува температура од време на време