A sum go testirala nekolku pati, izdrzlivost za nespienje i zaspival kaj stigne vo dubak, vo hranilka, sam kje otide i kje si najde nekoe udobno mesto kje si zaspie ili kje pocne da mi kenka i samo sto kje go krenam prevrtuva ocite a inaku si zaspiva jas go nego kje legnam i koma odma ili siseto mleko vo krevetce si go pie i si zaspiva sam.. Samostojno mrzlivo covece duri se cudam kako proode takvo mrzlivko na 11m
Понекогаш сакам човек плус за да отидам у веце. Не мора да јадам 12 саати или да спијам. Ама ми се оди у веце бе...
Toa so wc-to e posebna prikazna i za mene.Eve veke 3 godini imam publika i koga vrsam nuzda i kog se tusiram i koga mijam zabi itn.Najinteresna mi e koga ke sednam na soljata i trca pravo kaj mene i mi vika: mama! kakano! i mi korne toalet da se brisam.Sekako pustanjeto voda ni e omileniot del
Eee cekaj jas 6g sum so publika. Mm mi vika deka e golem veke da be mi vlaga vo kupatilo kogabsum na solja ili se tusiram ama jas ne go teram ako ne e mn doma sin mi se plasi sam da sedi vo soba i segde se vlece po mene. Bebeto go uspivam vo dnevna ili ako nemoze da zaspie ovoj ke se namrsti i ke dojde so mene vo spalna ke sedne na zemja i ceka da ja uspijam. Neznam koga ke mu pomine ovaa faza plasliva. Inaku za seks isto sme i nie na prsti se broi od koga sum porodena ni vreme ni volja mnogu. I se razminuvame so mm jas koga nema da zaspijam so decava i si vikam aj da se vidime go naogam zaspan u dnevna a pa koga ke zaspijam vika posle sto ne dojde da mi pravis drustvo. Vajda ne nasol svalerka so ogled deka ne izlaga mnogu mnogu od rabota doma
Dobro utroo Deneska svekrva mi e od 14h na rabota, a maz mi si doagja vo 16h, se smeni za da go cuva maliov jas sega vo 9h odam na operacija na zab vo koska, mnogu mi e strav be, aj anestezijata dur kje drzi kje bide super, a posle toa sto me ceka neznam Imajte ubav den site
Добро утро и од мене. Јас конечно наспана и сонце изгреа. Многу убаво се чувствувам @mariz со лесно не се плаши, убав е денов, сонце после сите поминати тмурни врнежливи утра. Еве јас ти праќам позитивна енергија, денеска имам и за споделување
Те прочитав и неќни за вода дека ти се пиеше... Па зошто не ја спуштиш во креветче и одиш до вц? Нема ништо да и биде и да поплаче малку.
Ние сме полни 7 месеци, 8от го почнавме и од кога е роден син ми ноќе се буди на 1 ипол час. Дење ќе поспие мах 2 пати по 1 час. Многу ни е тешко успивањето, се успиваме по 2 часа дури и никогаш не е заспал пред 00, а сабајле ќе стане накај 8 до 9. Жива ненаспана сум, а ме чуди што е многу мрдлесто дете, никако да седи мирен, само скока, прета со раце нозе како не се уморува. А знае сам да се заигра, пред него играчки и си игра само или песни му пуштам на тв ги гледа не ги испушта. Воопшто не ми е плачлив пу пу се смее, си збори нешто... моментално фора ни е играње со чорапите, ги соблака и право во уста. имајте убав ден
Добро утро, добар ден Јас денес наспана, спремна за поход! Мојот најбољи маж на светот однесе дете во градинка за јас да поспијам денес до 9:30 (можеби зашто виењето вчера му се исплатеше ). Мора некад да се балансира, нели, колку и да си уморен, сепак сексот ослободува од стресови Штета што за тоа ми текнува отпосле, а додека да ме намоли човекот оседе Туку јас денес пак скоро ич нема да ја видам ќерка ми, од работа на полагање стручен испит, од таму кратко време одам да ја погушкам, и пак на вежбање. Вие што сте со беблаци, гушкајте се и уживајте во времето поминато со нив, зашто ептен брзо поминува и ќе ви фали. После 9 месеци кој на работа, кој во градинка, па да се завршат уште куп обврски и многу малку време останува за гушкање. Сега кога гледам слики и видеа од пред само една година и неколку месеци, не ми се верува кога беше бебе, кога порасна во детенце! Убав ден на сите
Добар ден и од мене. Ние рано си стануваме,8ч.да си имаме време сите обврски да си ги средиме навреме. Сонце има и овде,но ветер многу дува,седиме со оган дома. Син ми и денес се досадува(не е надвор) па играчките се низ цела соба а јас сум голман . Имајте убав ден мајки и дечиња.
Добар ден и од нас,и ние сме ранобудни околу 7 саат будни сме.Сега синко преспива прва тура а мама пиеше едно кафе на раат,и гледа што има на Фемина.Крај 12 ќе стане ќе му дадам да јаде,малку надвор,се враќаме тој игра мама ручек прави за него и за останатите.Го заспивам и заминувам на раб.Кога ќе дојдам играме уште малку и го заспивам.И од сабајле пак исто.Секој ден истата приказна е. Позз Мамички.*
Majki deneska "uzivam" Operacijava traese od 9 do 12 skoro, boli i so anestezijava uste ne pustila, a posle toa neznam sto kje bide, ima od zemja da se akam maz mi si dojde doma vo 12, go cuva maliot, a kako bozem kje odmaram. Ama strasna bolka imam, kako kje izdrzam neznam... Kje pijam i apcinja ama pak strasno kje bide Ketonal najvekje bi mi pomognal?
Земи Кетонал @mariz мене ми ппомагаше тоа, јас три такви операции имам кркано Пусти заби, после секоја бременост првите разделби со бебушите ми биле за на забар. Деновиве планирам да се пуштам во акција пак За спиење, јас си спијам на спална со тројцата, си спијат цела ноќ од 9 до 7 . Средниот е ранобудник, инаку и бебуш ќе спие покасно, ама чим станам јас одма ме бара. Затоа и навечер ретко се случува да ги успијам и да станам. Често се нервирам шо сум и јас ко дете со нив во 9 в кревет Ама тоа е, мајка си бараат и арно ми велат - сама си го навикна, кој ти е крив
I toa mi predlozija vo apteka, kje vidam so Ketonalov kako kje bide... Kako i da e dodeka ne pusti anestezijava kje trpam, posle kje bide postrasno i posle kje lupnam 100mg