Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.705
    Допаѓања:
    76.985
    A sum go testirala nekolku pati, izdrzlivost za nespienje :D i zaspival kaj stigne vo dubak, vo hranilka, sam kje otide i kje si najde nekoe udobno mesto kje si zaspie ili kje pocne da mi kenka i samo sto kje go krenam prevrtuva ocite :D a inaku si zaspiva jas go nego kje legnam i koma odma ili siseto mleko vo krevetce si go pie i si zaspiva sam.. Samostojno mrzlivo covece :D duri se cudam kako proode takvo mrzlivko na 11m :D

На M&M и LaDyDoLl им се допаѓа ова.
  2. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.736
    Допаѓања:
    141.603
    Понекогаш сакам човек плус за да отидам у веце. Не мора да јадам 12 саати или да спијам. Ама ми се оди у веце бе...

На *цветче*, galapce, chocolade и 5 други им се допаѓа ова.
  3. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.616
    Допаѓања:
    777
    Toa so wc-to e posebna prikazna i za mene.Eve veke 3 godini imam publika i koga vrsam nuzda i kog se tusiram i koga mijam zabi itn.Najinteresna mi e koga ke sednam na soljata i trca pravo kaj mene i mi vika: mama! kakano! :) i mi korne toalet da se brisam.Sekako pustanjeto voda ni e omileniot del:)

На SamovilkaH, galapce, SpangeBob и 6 други им се допаѓа ова.
  4. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.025
    Допаѓања:
    154.141
    Eee cekaj jas 6g sum so publika. Mm mi vika deka e golem veke da be mi vlaga vo kupatilo kogabsum na solja ili se tusiram ama jas ne go teram ako ne e mn doma sin mi se plasi sam da sedi vo soba i segde se vlece po mene. Bebeto go uspivam vo dnevna ili ako nemoze da zaspie ovoj ke se namrsti i ke dojde so mene vo spalna ke sedne na zemja i ceka da ja uspijam. Neznam koga ke mu pomine ovaa faza plasliva.
    Inaku za seks isto sme i nie na prsti se broi od koga sum porodena ni vreme ni volja mnogu. I se razminuvame so mm jas koga nema da zaspijam so decava i si vikam aj da se vidime go naogam zaspan u dnevna a pa koga ke zaspijam vika posle sto ne dojde da mi pravis drustvo. Vajda ne nasol svalerka so ogled deka ne izlaga mnogu mnogu od rabota doma:doh:

На ♡BuBaLe♡, katalina и Kitten им се допаѓа ова.
  5. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.705
    Допаѓања:
    76.985
    Dobro utroo :) Deneska svekrva mi e od 14h na rabota, a maz mi si doagja vo 16h, se smeni za da go cuva maliov jas sega vo 9h odam na operacija na zab vo koska, mnogu mi e strav be, aj anestezijata dur kje drzi kje bide super, a posle toa sto me ceka neznam :sweat: Imajte ubav den site :*

На galapce и ♡BuBaLe♡ им се допаѓа ова.
  6. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    28.548
    Добро утро и од мене. Јас конечно наспана и сонце изгреа. Многу убаво се чувствувам :)

@mariz со лесно не се плаши, убав е денов, сонце после сите поминати тмурни врнежливи утра. Еве јас ти праќам позитивна енергија, денеска имам и за споделување :)

На Jagoda123, tincemajmunce, Kitten и 3 други им се допаѓа ова.
  7. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.025
    Допаѓања:
    154.141
    Aj so lesno ako od nesto imam strav toa e zabar.

На mariz му/ѝ се допаѓа ова.
  8. BabyStyle

BabyStyle Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2010
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    8.955
    FB_IMG_1462383769741.jpg

На Legadema, Cka, SpangeBob и 7 други им се допаѓа ова.
  9. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.454
    Допаѓања:
    61.068
    Те прочитав и неќни за вода дека ти се пиеше...
    Па зошто не ја спуштиш во креветче и одиш до вц?
    Нема ништо да и биде и да поплаче малку.

На Cka, Kitten, zuto и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Angel.Heart

Angel.Heart Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2012
    Пораки:
    593
    Допаѓања:
    2.053
    Ние сме полни 7 месеци, 8от го почнавме и од кога е роден син ми ноќе се буди на 1 ипол час. Дење ќе поспие мах 2 пати по 1 час. Многу ни е тешко успивањето, се успиваме по 2 часа дури и никогаш не е заспал пред 00, а сабајле ќе стане накај 8 до 9. Жива ненаспана сум, а ме чуди што е многу мрдлесто дете, никако да седи мирен, само скока, прета со раце нозе :) како не се уморува. А знае сам да се заигра, пред него играчки и си игра само или песни му пуштам на тв ги гледа не ги испушта. Воопшто не ми е плачлив пу пу :) се смее, си збори нешто... моментално фора ни е играње со чорапите, ги соблака и право во уста. :) имајте убав ден :*

На Legadema, M&M и Eli23 им се допаѓа ова.
  11. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Ние сме исти со спиењето потполно исти.

На Angel.Heart му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.202
    Добро утро, добар ден :)
    Јас денес наспана, спремна за поход!
    Мојот најбољи маж на светот однесе дете во градинка за јас да поспијам денес до 9:30 (можеби зашто виењето вчера му се исплатеше :$ ). Мора некад да се балансира, нели, колку и да си уморен, сепак сексот ослободува од стресови ;) Штета што за тоа ми текнува отпосле, а додека да ме намоли човекот оседе :lol:

Туку јас денес пак скоро ич нема да ја видам ќерка ми, од работа на полагање стручен испит, од таму кратко време одам да ја погушкам, и пак на вежбање.
    Вие што сте со беблаци, гушкајте се и уживајте во времето поминато со нив, зашто ептен брзо поминува и ќе ви фали. После 9 месеци кој на работа, кој во градинка, па да се завршат уште куп обврски и многу малку време останува за гушкање. Сега кога гледам слики и видеа од пред само една година и неколку месеци, не ми се верува кога беше бебе, кога порасна во детенце!

Убав ден на сите :*

На Girl-Rabbit, girl-miri, Eli23 и 11 други им се допаѓа ова.
  13. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.710
    Допаѓања:
    38.097
    Добар ден и од мене. Ние рано си стануваме,8ч.да си имаме време сите обврски да си ги средиме навреме. Сонце има и овде,но ветер многу дува,седиме со оган дома. Син ми и денес се досадува(не е надвор) па играчките се низ цела соба а јас сум голман :D :D :D. Имајте убав ден мајки и дечиња.

На girl-miri, Eli23, zuto и 3 други им се допаѓа ова.
  14. tincemajmunce

tincemajmunce Форумски идол

Се зачлени на:
    8 февруари 2014
    Пораки:
    2.344
    Допаѓања:
    28.356
    Добар ден и од нас,и ние сме ранобудни околу 7 саат будни сме.Сега синко преспива прва тура а мама пиеше едно кафе на раат,и гледа што има на Фемина.Крај 12 ќе стане ќе му дадам да јаде,малку надвор,се враќаме тој игра мама ручек прави за него и за останатите.Го заспивам и заминувам на раб.Кога ќе дојдам играме уште малку и го заспивам.И од сабајле пак исто.Секој ден истата приказна е.
    Позз Мамички.:*:*

На girl-miri, Eli23, SpangeBob и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.705
    Допаѓања:
    76.985
    Majki deneska "uzivam" :D Operacijava traese od 9 do 12 skoro, boli i so anestezijava uste ne pustila, a posle toa neznam sto kje bide, ima od zemja da se akam :D maz mi si dojde doma vo 12, go cuva maliot, a kako bozem kje odmaram. Ama strasna bolka imam, kako kje izdrzam neznam... Kje pijam i apcinja ama pak strasno kje bide :( Ketonal najvekje bi mi pomognal?

На M&M и ♡BuBaLe♡ им се допаѓа ова.
  16. BabyStyle

BabyStyle Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2010
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    8.955
    Девојки вие што користите дохрана за бебенцата која ја користите?

17. BabyStyle

BabyStyle Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2010
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    8.955
    Мене после спиналот ми помогна кетоналот :) така да ... одличен избор хехехе

18. eleni27

eleni27 Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    8.169
    Вентор

19. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    106.319
    Земи Кетонал @mariz мене ми ппомагаше тоа, јас три такви операции имам кркано:envy:
    Пусти заби, после секоја бременост првите разделби со бебушите ми биле за на забар. Деновиве планирам да се пуштам во акција пак:D
    За спиење, јас си спијам на спална со тројцата, си спијат цела ноќ од 9 до 7 . Средниот е ранобудник, инаку и бебуш ќе спие покасно, ама чим станам јас одма ме бара. Затоа и навечер ретко се случува да ги успијам и да станам|(. Често се нервирам шо сум и јас ко дете со нив во 9 в кревет:^)
    Ама тоа е, мајка си бараат и арно ми велат - сама си го навикна, кој ти е крив

На MilaP и mariz им се допаѓа ова.
  20. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.705
    Допаѓања:
    76.985
    I toa mi predlozija vo apteka, kje vidam so Ketonalov kako kje bide... Kako i da e dodeka ne pusti anestezijava kje trpam, posle kje bide postrasno i posle kje lupnam 100mg :D