I jas uzivam dodeka te citam, pa se po red si procitav inaku jas pa si patev edno vreme za kukata kaj sto ziveev so tatko mi i sestra mi, eve uste odma solzi na oci mi doagjaat... Ja prodadoa, abe ti se veruva prviot mesec imav kosmari, prazni sobi, rodendeni, jas so sinko moj sama vo crni temnici, tatko mi, sestra mi, kucinja nekoi vo dvor, kako peram tepisi vo dvor, abe sonista kup... Ama celo detstvo mi bese tamu. Bratucetka zivee do taa kukja, skoro bev na gosti i koga ja vidov nasata srusena, samo podot ostaven srce mi se skina... Nekoi papuci, nekoi stari tendzerinja, stari raboti rasfrlani mi idese da prsnam od placenje... Kako covek za se se povrzuva, ili odredeni luge se takvi sto znam..
Zboruvate za jadejne i jas si jadam i toa koga sakam kolku sakam,da ne zboruvam sega vo postov samo preku nojk jademe. Koga ne postam sto da kazam apetit epten ama najveke sakam ovosje izelencukepten jadam,nekogas duri docno vo vecerta znam da pobaram blago da se iznajadam Inaku sum 167 so 50kg,site mi vikat slabicka malce,bi sakala 55kg da imav ama dobro sum. Inaku cel den so sreduvajne za praznikot za tie so ne znat vo vtornik ni e bajram pa spremiv i desert,i sarma,utre ke dovrsam so ostanatoto da mi dojdete site na slatko Pozdrav do site vas otidov jas i pravev morkov na malata i se jade
Уф да е само хашимотото...јас и лупус закачив, ептен ми се збудалени антителата! Примам еутирокс 6*75 и 1*50, ти? Хипотироидизам е кај мене и многу е влошено после пораѓај!
Dobra vecer majki! Ako bese nekoja denes vo kamp Krani,i slusase kako edno dete vristi i samo trca kon vodata,a tatko mu i majka mu okolu nego go molat da izleze...JAS BEV! Ne mislev deka sinko tolku ke uziva vo voda,mm se naluti rece deka odmor ovaa godina nema da imame,i deka doma noviot bazen(uste ne e isproban) ke go presece so noz! Se iznervira covekot,a sinko placese polovina cas . Nejse, @Kaetana edna od omilenite clenki mi si tuka,i ne se sekiraj za kgr,sve je to lepota . Jas ne znam vo koja grupa da se stavam so visina i kgr,malo nabieno vo ga*eto razvieno Blagodarenie na UN,eve stignav do 78kg a sum 165-166cm,mu falat uste 8 da simnam za idealna tezina. Mnogu mi se,no sta ces.....usta trazi! Se vrativme preumorni,mislam deka vednas kje zaspijam,iako denovive imam uzasni glavobolki,sinko i mm veke spijaat. Dobra nok majki!
Добро вечер. Многу сум уморна, очи ми се затвараат ама морав да пишам. Денес турбо денов, од 9 сабајле почна со готвење ручек за нас, за малата, па спремање за на плажа, бевме договорени со еден пар одма до нас комшии (таман синоќа се жалев немам пријатели, ко да ме слушна некој и оп, одма ми ги прати, за денес цел ден да се дружиме на плажа заедно бевме), убаво си поминавме, се изморивме и сега сум кома. Децата заспаа пред малку и јас легнувам, само се изнервирав многу од една членка тука, ми пишала некои глупости кои навистина ме повредија, стварно има луѓе без осет ама ај си викам да не се расправам напразно, да не и замерувам, трудна е и хормони до плафон....... Нема везе, одам јас, лека ви ноќ
Од 4 сме станати и в раце си дремиме. А го оставам готово, одма се буди, одма реагира. Па толку лесен сон да се имало, чудо е!!! Важно ве исчитав. Ај добро утро!
А мм 188 и оти него му одговара кога ќе ми качи нешто на високо морам на стол да се качувам,и јас на времето имав 50кг сега 63 уште 3 да намалам и доста ми се нема да ми стои ептен слаба
Добро утро женски денес е мој ден СРЕЌЕН МИ РОДЕНДЕН Планирам тората да правам тука немам никој па изгледа сама ќе си ја јадам мм не е по благото едино @mariz ако ме изненади и плус сум на интервју за работа пошто планирам да ја менувам оваа доста беа 2години да смениме нешто,поздрав и убав ден
Ajde i tuka srekjen, najsrekjen rodenden, site zelbi da ti stanat realnost i samo ubavini da te pratat vo zivotot Nie vecer sme na rodenden vo komsii, kje vidime denov kakov kje bide pa ako ne da se prosetame so sinko kaj tebeee Mene mi se spie mi se place, sinko me gnjavi i mi se kacuva ma glava...
Среќен роденден @Nikita7 Ти посакувам успех на интервјуто Инаку, добро утро мајки Сркнувам кафе, подвикнувам по малишаниве, едниот сака едно другиот друго на тв јас трето им пуштив и постигнавме примирје Да се подрасонам и ќе печам мафини, имам порачка за денес Вчера се изнашетав покрај езеро и билјанини извори, децата натрчани, наиграни, бебуш се изнаспа, си се доевме во јавност прв пат суптилно, ненападно, интимно... Ко се прибравме дома уште не ставени главите на перница заспаа, море и јас со нив. Имајте убав ден
Добро утро и од мене. Синко стана во 6 и 30, не е доспан па сега му се спие, нервозен е па пробуваме да се успиеме. Ни кафето на раат не го испив, во грб ми отиде. Вчера за прв пат му го пасирав компирчето за ручек, го изеде па полека ќе пробам да го одвикнувам од блендирано. Инаку јас сум 160цм со 54 до 55кг моментално. Сум била и 47-48кг ама тогаш бев преслаба, сега би била задоволна да дојдам до 50кг, мада и сега не изгледам лошо, ама диети неможам да држам, ја имам на времето држано ун, па си направив проблем со циклусот. Сега да имам малку повеќе време ќе одам на теретана и таму ќе си ги симнам кг. Ама сега се нема време, башка и на работа тргнав, уфф колку сакам и јас да почнам да работам тоа што си завршив, економист, ама сите бараат искуство, епа како ќе го стекнам ако некој не ми отвори врата ама тоа е. @Nikita7 среќен роденден и се најдобро, ако немаш со кого да ја поделиш тортата прати на мене, јаа благо не одбивам
Добро утро и до мене Синко заспа,па јас пак си седнав на комјутер.Денеска проба морковче како прва намирница,порасна и мојот дечко..ќе почне да ручка. Туку како расте ми е се потежок за чување.Порано ако му се спие,малку го занишкам и кома.Сега му треба 15 мин шетање низ собата најмалку и со плачки и тегавење заспива. Се мислам дал да акам по трговските и да арчам пари или да си седам дома и да чекам ред за спиење.Мм спие вечер е трета,па ако стане,а сум уште дома-дефинитивно ќе легнам да поспијам. Ова мајчинството што ми направи се на рати спиам.Од трето тромесечие на бременоста до сега се е така.Спиеш неколку саати,па си будна и се така во круг.Мастер сум во спиење на рати,и кога да ми кажат да поспијам не одбивам.А,ја допрам перницата одма заспивам. За висина сум најмалечка 158см со 57 кг после бременоста.Имам уште 4кг за топење. @Nikita7 среќен роденсен и се најубаво Поздрави и имајте убав ден
Добро утро и од мене. Поголемиот син го однесов во градинка, а помалиот го успав. Веќе почнавме со одвикнување од пелени, па го оставам по гаќички да спие. Преку ден кажува откако ќе си заврши работа. Морам да бидам упорна и да го одвикнам летово од пелени. @Nikita7 Среќен роденден! Не си ти најмала. Јас сум висока 1.55 см., а тешка 56 килограми. Со маж ми сме голема разлика во висината.
Nikita среќен роденден @fairy88 23 месеци е и уште спијам на рати НеЗнам дали тоа воопшто некогаш ке се промени
@Nikita7 хепи брдеј ту ју мила! Секој ден да имаш по некоја радост, исполнета желба и причина за славење! Ве читам вас ниските по +/- 160 и си мислам и мала кога бев не сум била толку мала, хаха абе не се сеќавам на периодот од 160! Во петто на систематскиот, гледам во книшката, сум била 179 со 79! Абе на роденден кај другарче од школо татко му мислеше дека учителка сум Инаку од ноќеска сум гроги, ќерето имаше некоја немирна ноќ, и ставивме ново креветче (кај мајка ми сме на гости) и нешто се вознемири па работата испадна нит на спална нит на креветче, ме остави без спиење! Еве ја сега спие а јас сум нервозна одшто сум уморна!