Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.223
    Допаѓања:
    111.466
    Јас ко падобранец се убацувам :D

Од работа моментално па ве читнав на кратко, немам време ни да дишам, ама најискрено. Од беља у беља додека е дома, јас сум мајка што плеска по газе, стравот ми го има, ама не го чувам само јас и тоа е. Нека е жив и здрав само.

Дојдов само да ве поздравам, време за поише немам. Ми недостигаат вашите дружби, се надевам поише ќе ме име.

На Chantal, muchacha_a, elena.mak и 28 други им се допаѓа ова.
  2. Vennera.aa

Vennera.aa Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2014
    Пораки:
    1.188
    Допаѓања:
    7.590
    Добар ден и од мене, среќни родендени на славениците, здрави и живи секогаш да ве радуваат.
    @supergirlmb јас мислам девојче е, и двајцата доктори што ме гледаа неможеа до 25та недела да ми потврдат со сигурност едноставно беше свртено со газе или ноџињата споени или папочната меѓу нозе, ама викаа кога е машко бре се гледа со сигурност, а женските повеќ не мачат. Што и да е само здраво и живо. Околу силата и јас си се чудам 28ма од утре, време лета а јас не сум во место застаната, што по дома што по дете. Одам ручек да спремам, дете дремка. @AngelOfArh добредојде назад на дружба.. Ве поздравувам

На Chantal, muchacha_a, VedaG10 и 22 други им се допаѓа ова.
  3. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.525
    Допаѓања:
    38.738
    Знаев дека заборавив нешто :) @24.07 @forumce среќни да им се родендените на малечките, здрави, живи да се, да ве радуваат секогаш. :hug::hug:

На Mari*, eli25, gjoker4e и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Ava.84

Ava.84 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2015
    Пораки:
    4.905
    Допаѓања:
    34.134
    Хелоу.

Ја успивам малата и случајно гледам зетко имал роденден.Сваќе @24.07 среќен роденден , жив и здрав да расте.Послушен на мајка и татко:^::party: А мојава по мода е помлад муж ќе си има:rofl:
    @forumce среќен роденден на малата жива и здрава да биде:^:

Леле цела се претресов ја лулам малата и пишувам дете се задави и помодре , дали од плунка дали од нос незнам.Продолжи да спие.Ова со деца никогаш не си мирен.:sweat:

Одам да пијам вода и шеќер цела се тресам.
    Убав ден.

На Chantal, azelea, muchacha_a и 20 други им се допаѓа ова.
  5. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.163
    Допаѓања:
    40.525
    Добар ден мајки.

Едвај ве дочитав. Многу сте ми оставиле.

Најпрво гушки за јунакот на @Mariangel :hug::hug::hug:Ова да е последно и никогаш повеќе да не види болница.
    Среќни родендени на малишани на @24.07 и @forumce .
    И честитки за сите останати што имаат поводи.
    Јас еве седнав со второ кафе додека мали спие. Денеска сме сами цел ден, па се надевам лесно ќе поминеме. И наместо да одмарам додека спие, се фатив за пегла и веќе сум уморна:^)
    Ручекот негов се крчка, а за мене здравје, ако има време ќе каснам нешто. Битно он да е намирен. Добро е што утрово ме остави да поспијам до 7:30, а страв ми е да кажам, да не урочам, ама веќе трета вечер ја преспива цела ноќ. А и како сам да ќе се одбива од цице. Шмунува по малку пред спиење. Синојка дури и како да не цицал. Едната града ја осеќам преполна. И онака планирав полека да го одбивам, па се надевам сам ќе се откаже за да нема плачки.
    Утрово си станавме, имавме доза на гушкање, јадеше доручек и на улица да прошетаме.

Толкувод одморот на синко. Во меѓувреме стана јадевме и сега он во хранилка си прави муабет со мечето од чинивчето, јас набрзина да допишам и де фрламе на играње, читање, одење.

Имајте убав ден мајки.

На Chantal, karibian, azelea и 24 други им се допаѓа ова.
  6. 24.07

24.07 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    1.649
    Допаѓања:
    33.257
    Здраво.

Мм утрово го зеде синко и заминаа на пошетка за јас да можам да сработа.
    Си дојдоа очите му беа на пола копје,но кога се развештери дете не сакаше да спие.Се борамвме како со мечка,еден сат се тегневме и конечно се предаде.

Сега спие а јас убава работа завршив додека беа излезени.Салатите готови,кифли издадени од замрзнувач,месото испечено,зелниците испечени дури и пробани.Чаршави испеглани чаши,чинии,прибор за јадење сето ова извадено на работна маса.Купатилото го чистев темелно пак на ново,а во понеделникот го чистев.

Стигнав и брзински туш да направам,уште ми остана масата да ја наредам.Но тогаш има време да одморам малку.

Жената можи исто времено да работи повеке работи пр:да чисти и ручек да прави.А мажот...некој како мојов го пратив по павлака ми донесе кисело млеко.:rofl:

Фала на сите за честитките, @Ava.84 до снашката бацки:*:*:*

@Mariangel Ова да е последно,гушки до лепотанот:hug::hug::hug::hug:

@forumce Срекен роденден на малата,заедно со синко слават:party:

На Chantal, VedaG10, RainBow и 19 други им се допаѓа ова.
  7. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    3.892
    Допаѓања:
    34.332
    Вчера од што сум била сонлива лошо и саатот сум пишала.
    Ццц едвај во 4 заспав. А во 7 на нозе бев и почнав со ајвар да правам.
    Со мали сме на ратна нога ни се тера ни се води.
    Се он да има се сака и со ништо не се заигрува.

На muchacha_a, Mari*, Seline и 12 други им се допаѓа ова.
  8. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.166
    Допаѓања:
    221.862
    Да се пријавам и јас на рецепција па да легнувам нејке да е лошо..
    Овде пекол аман заман веќе ноември дојде абер нема да залади и заврне
    Пече ко да нема утре
    #моитеГлупиМуабети
    Едвај ама едвај чекам да залади, набавив какао, сега треба чаеви да набавам и ѓезве..
    Реквизити де
    И теписи треба да купувам
    Ај ќе биде само нека дојде тоа ладното малку да се освежиме ова небаре сахара испадна.
    Кажаа на морето било претопло ејјј септември претопло тогаш октомври би било идеално а?!

Ние денес на шетање, натаму наваму, земи ова земи она на крај купишта а никогаш не зимам кеси од дома па мкнам така, и така заборавена сум.

Онаа недела правев перничиња и ептен се погодија, со сласт си ги јадевме утре пак ќе правам така неделачки насабајле после испиено кафе, да појде денот.
    Викендите ги обожавам кога сите сме на купче и не ми е мака што правам и растурам цело време. Преска како го имав светнато станот ама штета траеше малку тоа..

Преска и ножици си купив едни професионални за ретчење на коса па ми се чини 1 кило извадив од глава од жешково уште косава ми фалеше.

Дете стандарт, преска се затрчна накај улица памет снемав готово втор пат како ова го прави у двор и затоа многу ретко излагаме оти опасно е богами ..
    Машини вртеа па чекаат ред редум да исушат.
    Утре пак ќе се шета некаде да помине со алал денот па од понеделник стандарт тоа па тоа ама па правејки тоа па тоа поминува многу брзо неделата зачудувачки викендите прекратко траат

Само одам и купувам за дете не сакајки и маж исто преска 5 пати кажа играчки не купуваме више викам ок и ајде денес пак ојдоа заедно и кога гледам се враќаат со мајмун колку него голем :D
    Му велам на маж ти не беше дечар а он вика има разлика од дечар до син :D:D

И така
    Убаво денче утре :sun:

На Chantal, muchacha_a, VedaG10 и 22 други им се допаѓа ова.
  9. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.422
    Допаѓања:
    37.626
    Јас само што ќе напишам нешто тука одма се менува. На пример кога пишав оралната фаза заврши малава од одма се по ред стави во уста, стапчето за уши, пикавец, камчиња...
    Таман пишав што убаво си легнува околу 21.30 вечерва во 23.30 заспа. :whew: А знаете навечер ми се спие многу, нервоза ме фаќа. Ама после ова се расонив, средив се и уште ме држи нервозата, не ми се спие. Утре и да ја разбудам порано и да ја оставам да поспие ме чека напорен ден. |(

Ќе продолжам само лошото да го пишувам да се смени на арно. :rofl:

Па овие под нас мали деца уште галамат и трчаат. Нека заспијат веќе што им бидна. Градинка треба да има и сабота и недела. :D

И ја многу барам понекогаш ама едноставно немам сили. Неколку дена нозеве ме болат многу значи треба да намалам, не сум машина, човек сум.

И да, би лежела по цел ден со книга и нескафе. Тоа ми фали. Нешта кои ја одмораат душата, влијаат позитивно на умот, релаксација.

Изморувај дете по цели денови ама на крај само ја сум изморена изгледа. :emo:

Сакам да се шишам, фарбам, третмани на лице и тело, масажа, нокти не сакам веќе, може обичен маникир, а педикир не сакам некој во нозе да ме гледа, депилација не, подобро пораѓај отколку депилација, ќе продолжам со бикче до крајот на животот.

Мм нервозен отиде во дневна да се смирел па ќе легнел да спие. Кај можеме ние со 2-3 деца кога со едно не можеме на крај да излеземе ама сепак имаме желба. :)

Среќни родендени, да не тагнувам посебно, живи, здрави и најсреќни да сте! :l:

Добра ноќ :hug::hug::hug:

@supergirlmb Сакав да ја тагнам само заборавам. Здравје ќе биде една од ретките мајки со по три деца во темава. Браво на силата, ти се восхитувам. Јас ни третина од твоето не правам со едно дете. Живи и здрави нека се! :l::l::l:

На Chantal, orhideea, karibian и 26 други им се допаѓа ова.
  10. Marmarin

Marmarin Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2017
    Пораки:
    1.066
    Допаѓања:
    14.592
    Прва на темава денес не е важно шо е недела :rofl:
    Шо да не сум, стана малово во 6, јас се расонив, а то за 1 сат пак си заспа, јас нема шанси да дремнам, ко за инает одма ќе се разбуди. Па си направив нес и си легнав до двајцата. Ајде повелете кафе :coffee::coffee::coffee:
    Денес ќе ми дојде мнооогу важен гостин, внучето мое :inlove: Едвај чекам :D
    Не правам ништо посебно зошто после сите ќе одиме кај мајка на ручек, ама да не е празна масата една проја и ордевер планирам.
    Вчера цел ден сами, уживанција. Се преродив од еден ден. Синчево мирен беше си играше цело време, спиеше без проблем, па после го прошетав покрај езеро со една другарка, убајна. Можело значи и без плачење да помини денот. :)
    Успеав дел есенски-зимски да му исперам, денес остатокот шо го имав забораено. Еден куп нови работи, уште толку постари од внуците, немам веќе кај да складирам. Ќе спаковам се за сестра ми, друго нема. Да одделам и за неа скафандери, зимски јакнички, кебиња ќе и се најдат. Ама то другиот викенд. :)
    Ај да допијам кафево и да почнам со нешто ситно за средување, па кога ќе станат мажињава да смукам и постелнини да менувам, па да остане време и за прошетка.
    Убав ден :sun:

На Chantal, Coco31, karibian и 25 други им се допаѓа ова.
  11. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.214
    Допаѓања:
    124.926
    Добро утро мајки :)
    Да искористам дури бебе спие.
    Цела недела хаос. Нит спиење нит ништо:( На работа зомби. Не знаеш дали плаче оти го боли нешто или едноставно период. Па од плачење носот ќе му се затне па нема спиење. И температура имаше среќа не висока, 38.2,3 , крвна слика ок, чекаме брисеви. Нов момент -а го земе татко му, вришти колку го држи глас:( Така да замена немав, се на мене, битно маж ми седеше и тој цела вечер па така ниеден неспиен.
    И јас цела затната, грло лом :( Што период ќе беше....
    Вчера комирани сите тројца. Цел ден спиење неможевме при себе да си дојдеме. Нити доручек имаше нити ручек.

Денес изгледа подобро , ма да немирно спиеше. Битно планираниот викенд пропадна :(

Среќен роденден @24.07 и на @forumce џивџито:)
    @Mariangel шефот да не види болница повеќе ... Браво за храброста, убавец низаеден :hug:

Имајте убава недела :sun:

На Chantal, orhideea, karibian и 21 други им се допаѓа ова.
  12. Vennera.aa

Vennera.aa Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2014
    Пораки:
    1.188
    Допаѓања:
    7.590
    Добро утро и од нас, јас кафе пијам, синко бои (читај шкрта) ама седнат е до мене и се занимава. Маж уште рано сабајле замина да се види со луѓе за работа, па го чекаме да се прибере и да шетаме некаде. Важно дете е намирено спржив лепчиња со јајце изеде цело едно со кисело млеко. Околу јадењето јаде само одреден број намирници и ништо ново несака да вкуси, кога блендирав што ќе ставев ќе изедеше, сега ако не му се свиѓа по изглед до уста не дозволува да му се доближи, на пример јаде лепчиња со јајце а јајце во ниеден друг облик не го јаде, освен кога ќе го подметнам во палента, месо исто в уста не става ако го види, па блендирано го подметнувам во чорби и манџи и тн, не јаде кашкавал, сирење, салама, ниту кебап, стек, ќофте.. Тоа е сега давам тоа што јаде, се нервирав многу ама секако еден ден се ќе проба и ќе пројаде. Толку беше од седењето, кафе испиено дете се растрча, имајте убав ден :hug:

На Chantal, muchacha_a, VedaG10 и 20 други им се допаѓа ова.
  13. 24.07

24.07 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    1.649
    Допаѓања:
    33.257
    Здраво.

Сношти поминавме супер дете радосно само скокаше и трчаше од една соба во друго.Многу се израдува на тортата дека беше со медо и маша.Кога ја дувавме свеката почна да плаче,се уплаши од оние прскалкине за на торта што се.Одвај издржа до 22:30 го заспа,а ние рајат поседивме до полнок.

Додека заспав еден и кусур ме фати во 6 на нозе.Ме разбуди дете за јогурт,тој си призаспа а јас не можев да заспијам.Станав кафе направив за мене и мм,пуштив една машина алишта од дете и додека ми ладеше кафето си измив се од сношти.

Мм замина да работи,а ние со синко дома чекаме гости.Денеска денот потполнет со гости од брадучеди,стрини,тетки до комшии.

Тоа друшки се читкаме.
    Имајте убав ден.

На Chantal, Coco31, karibian и 19 други им се допаѓа ова.
  14. Mari-Ja

Mari-Ja Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2016
    Пораки:
    1.518
    Допаѓања:
    15.090
    Добро утро!
    Дете доручкувано, хипп инстант каша со еден грст мелени апетисани. Обично тоа јаде пред градинка или мусли со јогурт и овошје. Кафе за мене па да се пуштам у акција. Вчера одмор си приуштив, денес генералка ке се прави, ама прво по риба да скокнам во хофер, тоа ќе биде за ручек за сите. Ако најдам и блитва уште поубаво ако не печен компир поред.
    Грло не фати и мене и мм, вирусов на синко ептен јак некој штом сите не покоси. Мм омалсксан вчера едвај издржал на работа.

Постот почнат во 8,сега да го дозавршам.
    Испазаривме, ручекот ставен, дете прва дремка уште малку, а јас кафето второ да го правам.

Убав ден на сите!

На Chantal, Coco31, TeddyGrey и 19 други им се допаѓа ова.
  15. Monella

Monella Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2013
    Пораки:
    2.086
    Допаѓања:
    31.967
    Три дена во градинка и еве го дете два дена со растечено носе и некоја безвезе тт.
    Од една страна убаво во градинка, од друга па со тие болештините човек да не знае што да прави :sweat:

Ноќва се навратив како кога беше бебе, плачки на неколку минути.
    Тоа дека му се слева секрет, не може да голта и почнува да плаче, мм па паничи уште повеќе нешто топол му стоел па ајде мерење тт па ајде подигање на повисока перница и така се во круг :whew:

Еве сега и јас сум иста.
    Грлото ме греба, носот ми тече и главата не ми стои.
    Значи не паметам да не сум закачила нешто од синко, секогаш на мама го дава вирусот :doh:

Денес сме и на роденден.
    Синко со душа чека, со тоа дете најмногу игра во комшии, нема смисла да не одам инаку радо би си лежела цел ден денес :bug:

Кога сме кај родендените, три дена во градинка три покани за роденден (facepalm)
    Не одам ни на еден :!:
    Ајде јас што не ги познавам мајките ами ни детето уште ги нема запознаено децата.
    Се гледа дека покануваат цел клас, воспитувачката извади куп покани па ја бараше таа на синко во купот.
    Едниот помина вчера, другиот е во четврток (ќе го слават заедно две деца кои сигурно се познаваат од минатата год)
    Понатаму ќе одам со задоволство ама засега не!

Убав ќе биде и денес денот.
    Го замразив топлото време само заради комарците.
    Толку комарци немам видено не се сеќавам од кога.
    Не можам на пружам алишта надвор до толку ги има.

На Chantal, Coco31, karibian и 22 други им се допаѓа ова.
  16. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    7.981
    Допаѓања:
    112.699
    Добро неделно попладне :sun:
    ^^ваљда уште ќе е недела и попладне дури пишам и пратам :rofl:

Бебе спие до мене, си го гушнал цицето, нозе напрчил на мене и нани |-)
    Каде и да е ќе се разбуди па 3ч ќе се во поход :sweat:
    Многу захтевен станува, сам ни минута не сака да седи, ништо не го интересира и одма почнува да цимоли и те ги солзите ако го оставиш сам. Море и ако не е заигран, а друг го држи и ме изгуби од видик цимоли :doh:

Така да се си правиме заедно :inlove:

Овие два вечери е невозможен, уствари околу 4-5ч му почнуваат драмите :drunk:
    Вчера се подразбуди во 4ри па го нишкав и се трудев да го презаспијам до 5ч не и не, лежи, цуца цуцла и си разгледува :|
    Па ми преседна си станав, се јадев, каснав и благо, вода пиев, он се вртеше во игротека (во темно :^)) па во спална му пуштив ноќната ламба да врти бои, прожекторот да прикажува ѕвездички и желчето да пее и прожектира и тоа бои на тавам и да шета. Па диско до 7ч имаше :dance: ова во 7ч приметив дека заспал, јас бев комирана пред него :angel:
    И станавме во 10ч :|

Ноќеска успеав некако да го презаспивам, но од 5-7ч на нозе спиеше, јас во полуседечка положба и повремено го нишкав. Туку едно време сум задремала, се будам и бебе не ми е на нозе, се струполил на креветот и ушушкал во прекривачот :D па јас само се спуштив и во 8ч станавме, уствари он сакаше уште да спие ама нема, се подразбуди и сакаше пак тура на нишки ]:)
    Па со плачки и церемонии станавме (lalala)

И доручекот ни мина цел со церемонии :smirk:

Заспивањето како песна, па ми текна да ми исечам нокти на раат. Јас и додека е буден ја обавувам и таа должност, ама вака скрос до крај, барем цела недела раат да сме. Не знам на вашите ама на мојов ноктите на раце за 3дена му се големи, тие на нозе едно 10 можат да издржат, повеќе никако. Што растење ќе беше не знам :smirk:

Бебе уште спие, 2.5ч веќе фати, јас сум прегладнета, сабајле успеав само едно какао низ нос да испијам, со една рака пиев со друга го љуљав и зборам ли зборам како навиена :talk:
    Леле да не лажам, апнав и 200г чоколадо :x малку по малку го преполовив, ама ептен им е вкусно на Европа белото чоколадо со брусница и јатки :inlove:
    Оф значи сум доручкувала :wasntme:
    Прво идење во Молот со мм одма се редиме на штандот на Европа и по пат јадеме по 100-150г, а за дома си купуваме уште едно парче, што би рекол мм ова за проба, а тоа да се облажиме :lol:

Леле и додека го пишувам ова се оближав, го мислам остатокот што остана во ќесето (facepalm)

Туку вечер си идат мојте од бањање, треба да ги земеме, па ќе споделуваат импресии, импресии :D
    И едно 100тина слики ми прати од местото (facepalm) си правеле селфи со тато па сите пози ми ги праќа, си позирала со купаќи, сите хотелчиња ги шкрапнала, продавници, игралишта, ресторанчиња, продавнички.. па и нозете си ги сликале и ми ја прати сликата (facepalm) и вратив таа на позадина на фб да ја стави :$

Уште првиот ден ми пишува овде е за вас, догодина тука да идете. Ама до крај на одмор се предомисли жена и заклучи друго место да бараме :D

Бебево не станува, ќе го викам мм стража да почува, јас идам да спремам лапачка :$

Убав ден :sun:

На Coco31, karibian, TeddyGrey и 27 други им се допаѓа ова.
  17. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.862
    Допаѓања:
    142.578
    Гледам маж ми дава појадок на малата :) и дава едно лажичка и си гледа у моб. Она вика давај ми тато уште, тато мене јаде, он не слуша, и дете зема лажичето и само јаде :)

Почнуваме 3та недела градинка. Некако влеговме у штос. Вчера моите дојдоа, ми донесоа ручек, па сукано, тарана, јуфки, наполнија фрижидер, па седнавме ручек, па муабет... сфатив дека ми фалеше. Мајка ми вика дека сум ја засакала дури откако иам дете. Реално, тогаш и сфатив што се правела за мене.

Денеска у двор ќе се журкаме, па ќе порачаме пастрмка и ќе одиме да јадеме.

И вечер алишта да средам за цела недела за мене и за детенце, да не се шекнувам на сабајле.

На Chantal, Coco31, TeddyGrey и 26 други им се допаѓа ова.
  18. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.422
    Допаѓања:
    37.626
    Во недела по обичај малата се буди рано ( и покрај тоа што синоќа касно заспа) па едвај чекав да заспие и легнав одма до нејзе. Сум спиела околу 2 часа и матно ми е во главата. Малата уште спие па седнав со нескафето сварено сабајле. :coffee:

Додека влеземе во шема денеска ќе дојде време за спиење. (waiting)

Изгледа сите во зградава се вратија од одмори па реметат мир и тишина. Не знам дали постои некое правило дека по скали треба тишина да е. Ние кога одиме по скали тишина е, дури и малава мислам сфати да е мирна по скали (да не бројат по колку пати излегуваме надвор :lol:).

Како ли да освестам? Најверојатно ќе се бањаме кога ќе стане малава за да се рассониме, од кафе лошо ми е, освен од нескафе, не е јако.

Ме убива монотонија, несреден стан. Се надевам ќе успеам да средам денеска. Макар и од тоа мака што ми е, до вечер пак хаос ќе биде. Најмногу ме нервира храната насекаде, а ете не можам уште да ја доведам во ред, барем да не газеше кај што фрла. Ми се смачи од крпите па еден тон марамици почнав да трошам.

Се гледа дека немам ништо битно да кажам. :nod:

Убав ден! (heidy)

На Chantal, Coco31, karibian и 25 други им се допаѓа ова.
  19. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.862
    Допаѓања:
    142.578
    Еден саат вадев растопен пластелин од маса. Се стопил од сонце. Ужас. #мајки у недела

На karibian, TeddyGrey, muchacha_a и 10 други им се допаѓа ова.
  20. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.119
    Допаѓања:
    20.937
    :coffee::coffee::coffee::coffee: време за попладневно кафе ,ајде кој е за :)
    Синко спие веќе еден час и маже со него ,јас си медитирам со филџан топло нес уживам во тишината и ги чекам да станат па да шетнеме малце .Куќава ќе ми прооди ама денес некоја таква мрза ме има фатено што да ви кажам :tmi: изнапуштив машини од сабајле ,пружив ,среќа свеки ми помага она пегла па сум спасена ,инаку најмногу од се што мразам е пеглање алишта да ви кажам искрено .
    Да ви се пофалам учителките во градинка кога го носам синко викаат ни стигна омилениот :$:inlove: а и кога си го зимам го фалат викаат дека е многу умен си јадел,си спиел си се заигрувал нормално повремено знае да му текне да се нажали малку ама му давале нова играчка и се смирувал одма ,како се плашев супер се адаптираше . Утре ми се враќа колешката на работа ,пресреќна сум ем ќе биде порелаксирано и полесно ем ќе си имам со кој да си се муабетам :)
    @24.07 @forumce со закаснување среќни родендени на малите да се живи и здрави :hug:
    :hai:

На Chantal, orhideea, Lolipop23 и 23 други им се допаѓа ова.