Мене ми е да не не е опоравена од овој вирус па полесно да се разболи пак. А оваа недела сакав за ја оставам цел ден
чувај ја до понеделник ама понеделник носи. веруј ми бетер ќе е тешко да се адаптира потоа. А ќе се разболува. Може не толку често колку мојот зашто баш кога почнувавме него му почнуваа забите да му излегуваат ама ретко кој поминал без вирусиве
Добар ден мајки, времево залади а баш убаво си беше топло. Синко ене го во кревет се вртка не сака да спие а мене некоја нервоза ме фатила од непромислен народ страшна работа, значи они не мислат што и како прават па после петко и станко им е крив Ќе прошетам вечер до џамбо белки ќе ми помине нервозава Мажле на Октобер фест во Минхен, блазе нему , можда работи многу ама и поштено се изнашета годиниве и тоа убаво а јас што дремам во Скопјево друга работа е му реков следен пат доаѓам и јас со тебе или нема повеќе идење сам Убав остаток од денот имајте
Zhenski zdravo Shefot spie jas peglav, pa kafence piev pa pola chokolado mavnav i eve ushte go chekam da stane @Mari* Najsrekjen rodenden so zakasnuvanje Dajte predlog shto da kupam za mazhe za rodenden? Mene mi e vo nedela, nego vo ponedelnik Na eden troshok slavime rodenden sekoja godina Iiii nekoj sovet za zachnuvanje zhensko bebe ili kalendar ne pamtam shto imavte objasnuvano odamna beshe Ubav den
Втор пат јас денес... Спомна некој горе викање на деца. Па ја да си ја ослеснам душичкава. Не да викам, додуше не по неа, повеќе се пцујам сама себе и си редам како тоа за сите има и одмор и се, а јас нит јадена нит мочана... Знам да кажам аман бе дете мирувај некад... Спиј!!! Она се смее... Обично кога ќе и се налутам ја оставам во креветче и си одам(демек сега ќе видиш ти). И така, џабе се...ја си се нервирам таа ми се смее и ае така у круг. Нервозна сум 100 на саат. Викаат така било ао дете, ама кога ќе спомнам дојди чувај ја 1 ден, бегаат ко од шуга... Дека мирно ми е детето де. Ене ги се жалеа на децана не спиеле, а трудни со второ, јас за секс време немам, си излагаат навечер, а јас се комирам у 10. Толку ме држи силата и тоа што имам помош, двајцата сме у аут навечер, не трча не врти како сака. И така...дојде маже, отидов да ручаме.
Ај добар ден Бебе спие, чекам маж да дојде да ручаме, умрев гладна. Сабајле бевме на редовна контрола со бебка, па непланирано се задржавме, многу чекавме и не појадував. Дојдовме дома, па дур успијам бебе, дур го спремам ручекот, не дојде ред да јадам, а па не ни помислив. Пред пола час ми текна дека уствари не сум јадена денес ништо Битно две кафиња испиени, со ниет за трето. Претерувам, свесна сум, ама не ми се работи ништо. А кога не ми се работи, ми се пие кафе Немам ништо паметно да кажам, наминав да ве поздравам само. И да кажам дека на темава има мајки лавици, навистина ви се восхитувам. храбри жени, женишта бре @Mariangel doggy style , од прва рака, ако ме разбираш
Запече сонце низ прозори си спремав дете и излеговме, тоа надвор еден север, ветришта и виулици за право на синко и капа и елек му ставив, ама му солзеа очињата, рацете ладни ајде назад за 15тина минути.. Се покајав што се израдував на ладното @Mariangel http://www.femina.mk/семејство/бременост/зголемување-на-шансите-за-машко-или-женско повели рецепт кај нас од искуство плански бидна машко, неплански женско и тоа во месец каде секс на прсти се броеше и со сигурност во неплодни денови така да донекаде ми држи вода од овој теоријава
@Mariangel poznanicka spored kalendarov na 4 od 4 devojki ni pogodi pol pred da doznaeme na pregled https://www.bambino.si/spol_otroka_po_kitajski_karti.html F e momce, D za devojce. Brojkite se vozrast na majkata. Vidi koga treba da se fatis poise za rabota
Изморена до крај, а дете сака карти да сме играле. Кај мене бидна прва тура ајвар, превкусен е, да си се пофалам Се мислам дали да правиме уште, ако биде вака ладно времево ништо нема да приправам. Ве читам за излегување надвор, па не е до толку ладно да седиме по цел ден дома, не знам може ќе ме направите неточна, ама сеуште има по некој топол зрак сонце, не е времево да затвориш дете дома и да не мрдаш. Јас не знам како моево дете ќе се научи да седи дома, а тек кога ќе заминеме во другата куќа, каде нема двор.... Дете го боли меше зар сеуште трае ворусот? @Ava.84 @kristina.k Среќни да сте, сите желби нека ви станат реалност! Која не е вечерана, лебот под рака и бујрум кај мене на топол ајвар
најголема ми е тројка ама па да не се луксузирам ептен со желбите замисли раѓаш близнаци и прво женско излегува јер машко е жентлемен. . даме имају предност
@chocolade такви мали балони-бројки гледав во Меркур, рачни пумпи има во Џамбо @elena.mak мене ми помага една крема Rectanal aid на Frezyderm, после третиот ден веќе престанува да боли. Во Зегин ја земав. @Ava.84 и @kristina.k бидете здрави, среќни, весели! Среќни Родендени и на уште тие членки што славеа заднава недела, кои за себе, кои за дечињата...Само убавини да ве следат! Сум заворавила да ве означам со време На повеќето гледам ладно ви е, јас ноќеска станав прозорец да отворам. А спијам сеуште само со фротирка. @Marmarin спомна уште одела во балетанки а ладно, а јас планирам сега да ги извадам од плакар, до вчера бев во сандали @Mariangel фати си работа на почеток на циклус За позата не сум сигурна
Уште од раѓање со манири . Машко и женско совршена комбинација . Замисли после болница коа ќе си дојдеш дома