Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. Mari*

Mari* Форумски идол

Се зачлени на:
    8 април 2016
    Пораки:
    3.728
    Допаѓања:
    45.620
    Zence nemam I jas pupki ama bebus moj visit na cice na pocetokot stavav selikonska bradavica dur povlecit ja cuvav I odma ja trgav ta si prodolzvese so cicanje ili stavaj ja na cice I ta dur cicat si prajt bradavica to e momentalno ama ima I jas imam 300 maki vo doenjeto tesko e bez bradavici ama ne ja ostavam bez cicanje 10-12 pati e na cice ne podolgo od 10min zaradi so nema pupki pa se nervira ama bitno ke cicnit potrudi se vredit nema nisto poubo od bliskosta koja ja imate vo tie nekolku minuti a za ostanatoto neam komentar sreka pa sveki samo 3 nedeli mi bese I si zamina :rofl:

На Girl-Rabbit и Milla989 им се допаѓа ова.
  2. maja.mitrova

maja.mitrova Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    471
    Допаѓања:
    173
    Mamicki neznam dali zgresiv ama mbogu mi e ubavo. Na more go odnesovme naseto sonce na ednodnevna. Na senka sme... ke go banjamw poslee 6 vo bazence I taka.. go namackav so 50+ na chicco.

На Mama Maja, Mari*, zalosna и 2 други им се допаѓа ова.
  3. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.952
    Допаѓања:
    153.305
    A kolkavo e otprilika ova? Nie imame bambusov stimer ama e mnogu golem i ne.mi e prakticen za malovo. Mi treba nesto za namalo tendzerce kolku sa nea da napravam.
    Inaku denes me se umoriv dosta. Be dzabe vikam jas ne.mi se.mrda od naselba. Koga sum doma ke ja prosetam ke se pribereme ke jade ke ja zasp8jam. A i smenam atnosfera se remeti epten. Denes otidovme kaj edni prijateli na vikendica vo blizina na sk i dremna okolu 11 eden saat ama ne se naspa. Abe probuvav posle ekoe vreme pak nema sansi. A umorna paga. Da ne zboram sto samo moevo dete u kola ne zaspiva. I moravme da se pribereme pora o, golemiot go ostavivme oni ke ni go vratat. Po pat pak ne zaspa dona kako ds se rasoni se razigra ja najadov ja istusirav eve ja zaspiva i ke ja ostavam do sabajle. Ne znam sto e so.moive deca i so denskovo spienje prcoto mi bese uste beter. Ovaa bar do pred nekoj mesec bese super i sega koga sme doma kako taka so cicanje le se naspie. Ama nemozeme da.mrdeneme na podolgo negde kako porano a od druga strana pa i sin.mi e grevce nego mu e dosadno saka so drugari. Nisto mu vikam na.mm da si odat sami veke dodeka ne potporas e uste malku mnogu mi e macno vaka na 1 ili 2 dena da odime negde. Se umoriv kako kuce doma mi e haos sabajle na brzina izlegovme i nisto ne pipnav. Nego aj da ne se zalam bar neraboten den e

На Girl-Rabbit и Mari* им се допаѓа ова.
  4. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.615
    Допаѓања:
    76.843
    Дај ми мене малку :rofl:

На Girl-Rabbit и Mari* им се допаѓа ова.
  5. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    5.798
    Нема проблем,кога сакаш :D само да сме иста крвна група,веднаш ти давам

На Girl-Rabbit му/ѝ се допаѓа ова.
  6. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.615
    Допаѓања:
    76.843
    Нулта позитив сум, ако си нулта само ќе може :D

На Girl-Rabbit и Dzevelekova им се допаѓа ова.
  7. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    5.798
    Ништо ко така АБ+ сум јас

На mariz му/ѝ се допаѓа ова.
  8. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.976
    Допаѓања:
    327.503
    Треба и другите параметри да ти се во ред:маснотии,железо,шекер.
    Мм има 165 хемоглобин.Крв не дава.А железото му е 7.Мн слабо

На Mari* му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    Mi se odi usvet nekade nastrana, daleku od site! Izvinete na ispad

На Girl-Rabbit, kelebeim*** и M&M им се допаѓа ова.
  10. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    5.798
    железото-14.8,шеќер-5.6 холестерол-3,1 и триглицериди 0.4 Мислам дека сум ок...

На Mari* и Dzevelekova им се допаѓа ова.
  11. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Да, се снабдив со вакво ама незнам од каде. Т.Е. ме снабди @mama89 .

На Girl-Rabbit и Sunshine_1979 им се допаѓа ова.
  12. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.093
    Srcko pakuvaj kuferite i odime zaedno :D

На Girl-Rabbit, maja.mitrova, Dzevelekova и 3 други им се допаѓа ова.
  13. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.976
    Допаѓања:
    327.503
    Cekajte me i mene :D

На Mari*, Mariangel и zalosna им се допаѓа ова.
  14. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.093
    Sala na strana ama dusa ne dava bre da zaminam nekade..mi se cini uste vo pakuvajne deka ce se predomislam ..zamisli onaka se tisina bez nikakva galama od deca mozi pa uste povejce da siznime :drunk:

На Girl-Rabbit, zuto и joy1 им се допаѓа ова.
  15. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.615
    Допаѓања:
    76.843
    Pa zelezovo ne ti e bas fenomenalno. Okej za tebe e, no ne e za doniranje... Bar mislam, deka so doniranje pa kje ti padne... Mene mi e dobar hemoglobinot, a zelezoto 3ka, kako sto mi kazaa toa bilo imam mn crveni krvni zrnca no prazni, odnosno gladni :D Holesterolot mi e 2ce :D

16. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    Abe ne na pust ostrov da odam, tuku eve bi odela vo Avstralija. Nikogo ne poznavam, jazik znam. Ke se sprijatelam so nekoj tamu i ke imam so koj da ispijam edno kafe. So mm i sin mi sami, raat bre! Dzabe se preselivme sami, nervozite si stojat a i mi se chini nekogash i pogolemi se. Shto od mazh shto od drugi :) Ako vi se odi i vas usvet da se organizirame :lol:
    Tuku aj dosta vi se zhalam, da go pofalam shefot. Krvna slika super, hemoglobin 19 :party:

Vecherva za prv pat se provoziv vo novata kola, ne beshe registrirana do sega. I mi se zakachi eden zelen gnasen skakulec na prozor, nemozhev da go otvoram se svariv vnatre :envy: Najposle mm na sred pat zapre izleze sobleche patika i ja utepa :whew: :rofl: Pa si terav shema so otvoren prozor :lol:

Ajde se rasprikazhav, me cheka pumpava za mlekce da izvadam na bebule :sun: Dobra vi nokj zlatni majki :hug:

На Girl-Rabbit, Mama Maja, Kaetana и 9 други им се допаѓа ова.
  17. Smizzy

Smizzy Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    4.150
    Кажете само на кој континент ќе биде журката на мајките и ете ме летам :)

Оффф деновиве сум како слон, од стомаков неможам да мрднам, ама синко тоа не го интересира и по цел ден седиме на земја, возиме колички, се гушкаме :)

Жени од бебешки алишта ќе се удавам, денес моравме да купиме уште еден плакар за да ги распоредам алиштата, хаос ми е сегде, дека сега и за новото бебе се спремам, а кога ќе ми текне уште колку алишта ќе добијат за роденден и на повојница (facepalm)

Полека се спремам за роденденот на син ми, се надевам времето ќе не послужи, во двор да се собереме:) Среќна сум, возбудена и малце уплашена да не префорсирам па ова од стомак да дојде кај бато на роденден:lol:

Мразам трета смена кога е мм, ич нејќам и неможам да заспијам во празен кревет:| но ќе морам да се потрудам, утре ме чека напорен ден.

Добра ноќ :*

На Girl-Rabbit, Mama Maja, Kaetana и 5 други им се допаѓа ова.
  18. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    28.546
    ...е не можам да ве дочитам и не можам. Ќе ме раздени на темава веќе. Ај добра ноќ.

На Girl-Rabbit, maja.mitrova, Kaetana и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Sunshine_1979

Sunshine_1979 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2015
    Пораки:
    1.351
    Допаѓања:
    11.929
    Леле луда жена...ми иде сама себе да си бапнам некоја, синоќа кукам беба ме држеше будна а сега беба спие од 11 а јас очите петпари...и плус еден комарец ми зуи во соба, нерва ме мава од него а неможам да го уловам!
    Сон не ме фаќа, денес дремнав десетина минути дур ја доев малата и сега ќе дежурам на форумов!

На Girl-Rabbit, Kaetana, kelebeim*** и 4 други им се допаѓа ова.
  20. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.093
    @Sunshine_1979 i jas kako tebe i kaj mene site spijat a jas sega gi polnam baterite za utre..vaka nekako se osejcam sama i imam vreme raat da ispijam edno kafe so cigarce..site na sabajle a jas nojce si se kafosuvam ehhhh :rofl:

На Girl-Rabbit, Mari*, eleni27 и 2 други им се допаѓа ова.