Среќен роденден на сите што слават денес, а за утре ве поканувам кај нас на првата роденденска журка на синко Години - јас 24, мм - 25,5 Годишница од брак - втора во август Професија - дипломиран психолог, со полно работно време како мама и амбиција за мастер @danichap за некое време ќе искусам и самата и ќе ти кажам како ќе реагира поголемиот батко на бебето, но јас се тешам со тоа дека ептен е мал (12 месеци), па нема ни да знае што се случува Толку од мене, отидов да го заспијам малово
Што бе јас најстара испаднав. 36 . @Mi-Ma за џунгла мотив види во џамбо мислам гледав. Ако не од интернет симни па принтај. Јас се сама правев. Иначе годишнината од брак оваа година ја промашивме. Ич не мариме за тие работи. Дури ни прстен немам. бирав бирав и не одбрав.
Nie na 17.08 pravime 3 god. od veridba, a na 17.05 ni bese 2 godisnina od brak Inace jas 25g, a mm 27. Jas diplomiran ekonomist isto so Full time MAMA
Ние оваа година славиме 5 години од брак. И двајцата имаме по 29 години. Маж ми во декември ќе полни 30. Се зедовме на 24 години.
Здраво мајки, ме примате ли тука? имам едно прашање какв деодоранс користите додека доите. Бебето ми е многу ми е чувствително на мириси. Имате ли вие таков приблем?
Јас користам стик Рексона. Мирисот не е многу јак. Сум користела и појаки антиперспиранти и стикови. Децава немаат проблем.
Јас на 12, јули полнам 31 год. На истиот ден, 12 јули, славиме 7 год. од нашата врска, а на 15 февруар, роденденот на мм ни беше 5 год. од венчавката Годишнини на родендените наши си славиме и нема утка, штом е роденден на некој од нас, се знае дека ни е и годишнина
@eleni27 ако е до чашата земај и носи . Ако е до кафето бујрум пак. Ние годишнина славиме во јануари, ама не од брак, свадби и таквк церемонии, туку од врска. Не сме венчани. Среќен роденден на сите што денес остарувате за една година. Јас уште некој месец ќе остарам и ќе направам 28. Во старата категорија ли спаѓам?
Среќна, радосна, сакана, вљубена, богата и горда...се најубаво ти посакувам! Секој ден да ти биде песна! Хепи брдеј ту ју!!!
@kelebeim*** Sreken Rodenden Mami go istadov zabot malu se iznamaci doktorkata so mene ama gotovo Inace 24 god godisnina od brak 13 Septemvri se zapoznavme 19 Januari
Од денес тетка саншајн да ме викаш Јас имам 37 години...стара кока, добра јуха (али тешко се куха и ништа без пилетине) Инаку, на 25 октомври, здравје, ќе прославиме 13 години од брак!
Среќен роденден на сите,секогаш да имате причина за среќа и убави моменти. Инаку честитајте ми ,издржав вчера цел ден без да заметам или да изџогирам и други салтанати.Болест веќе фаќам ако не е се во ред и стокмено.Свекрвава од опреација си дојде и наместо да одмара и тоа што можам да фаќам да помагам , таа уште кажува шти да направам,заедница е убиство за живот и толку застарено нешто ,што само тој што искусил знае. Сакам кенгур уште тоа не сум купила после камион не не преселува. Искуства со кунгур, и кај има -некој асални не оние што се 6000ден ами некој троа попристојни во цена. Години боли глава колку ќе ги прам овој месец-33
По дома ништо. Се туширам почесто, мијам гради уште почесто. За надор Рексона, ретко дојам надвор, само кога сме кај свекрва, ама бебе не напраило проблем. Коа идеме дома одма мијам. Се туширам со бебешки гел за туширање, ист како нејзиниот за да не и биде проблем. Иначе ние ноќе спиевме топп, последниве некојку вечери заспива само со цице у уста... Многу ми е страв за да не и премине у навика. Пробав цуцла нокеска да и ставам кога се буди, ми прави рефлекс на повраќање. Иначе 31 година. Не знам кога почнавме со мм, ама у март ме побара, у март бебе добивме...
Кристален камен или кристален стик (има на Балеа). Нема мирис, а воопшто не мирисаш иако потиш, барем кај мене е така, јас сум презадоволна. Вообичаените стикови имаат прејаки мириси и нормално дека им сметаат на бебињата. А и шубе ми е мене да ставам дезодоранси при доење.
Уф миличка, ме утеши! Добро ли е синчето? Ние ја добивме првата модринка, ќерето го удри главчето во дрвениот дел од креветчето - баш од кај што нема оградичка. Црвен и потечен ѝ е делот над десното окце! Душичка си поплака ама сега е добро!
Ох тие дрвени креветчиња. Нашето веќе една година си стои како деко во детска. Толку многу е активна, мрда..море и се џитка наназад во кревет, глава ќе искрши ако ја ставам. Среќа монтажнине, инаку не знам кај ќе ни беше крајот. Мало додека беше ај, не преташе не разбираше, ама од кај 7-8 месец е страшно.
Па што знам, ни даде Зинат докторот, во 3 му дадов, сега пред малку Блок Макс му дадов дека Далеронот му симнува едвај до 38 и после пак за 2 часа качува над 39тт... Сега му дадов па заспа, го покрив со кебенце да се испоти, па да го истуширам, прееска така успеав под 38 да му симнам, ама за брзо време пак качува.. .:/