Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.593
    Допаѓања:
    76.825
    Успеав сега да му симнам до 37! Се надевам подолго ке трае и нема да се качи, еве го си игра со мене на спална и чат пат си прилегнува дека му е тешко, сонце... :) инаку ти женче или на фб си или на фемина, на двете заедно никако :D

На m.i.g и Kitten им се допаѓа ова.
  2. kelebeim***

kelebeim*** Истакнат член

Се зачлени на:
    23 октомври 2015
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    1.336
    И јас исто, денес полнам 29! :inlove:06.07.87 лелее исто, шубо!:D

На ♡BuBaLe♡, m.i.g и Mariangel им се допаѓа ова.
  3. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.200
    Не се постигнуе бре! :D
    Обично сум мултитаскинг жена, ама преку телефон сум мнооогу спора :whew:

На ♡BuBaLe♡, mariz, m.i.g и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. kelebeim***

kelebeim*** Истакнат член

Се зачлени на:
    23 октомври 2015
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    1.336
    :inlove:
    Ти благодарам саншајн! :inlove: Прекрасна слика! Како е Мила, се врати од одмор со другарчињата?

Мене на денешен ден на роденденов, пред 3 год ме побара за жена на плажа на изгрејсонце!
    Се венчавме и регистриравме во Охрид на 10ти август. Така да годишнината ни е во август. Тој е август (ЛАВ), Јас јули (РАК). Летни деца сме, и се во лето ни се дешава! ;) 29 и двајцата како вас @SummerGirl :D

Убав денов, разлади малце, каснавме благо, синко заспа па ќе му се придружам кај да е.
    Добра ноќ и сите кома да сте ноќеска!

P.S. @DigY интересна ми си дека не' читаш и во мајчински, а во труднички главна си, треба секој ден по еден трофеј за тебе!;)

Ај сега стварно чао:hug:

На ♡BuBaLe♡, DigY, Angel.Heart и 3 други им се допаѓа ова.
  5. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.464
    Допаѓања:
    37.695
    @Mama Maja, @Mariangel, @Kitten, @jasna83, @Sunshine_1979 и @simonka93, Ви блaгoдaрaм зa честитките!

@kelebeim***, кaде си рoденa? Јaс сум рoденa нa ГАК вo 22:40, сo цaрски рез.

Ние вo Oктoмври слaвиме 7 гoдини oд врскa. Дoбитнa кoмбинaцијa сме. Јaс сум рaк, a тoј стрелец. :D

Пoминa и oвoј ден. Децaвa и мaж ми зaспaa, a јaс ќе јa чистaм гaрнитурaтa. Предмaлку изедoв Дoринa млечнa. Мнoгу убaвo ме зaслaди. Мaж ми зa рoденденoт ми купи мaичкa и дезoдoрaнс. Утре ќе ми купи дoлнa oблекa. Јaс не сaкaм скaпи пoклoни. Дури и му рекoв декa дoвoлнo билo сaмo еден пoклoн дa купи. Се пoднoвив и сo 2 лaкoви зa нoкти.

На ♡BuBaLe♡, kelebeim***, Sunshine_1979 и 3 други им се допаѓа ова.
  6. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    shhh ne me izdavaj, ovde se educiram za idna majka :D

На Dzevelekova, kelebeim***, ♡BuBaLe♡ и 3 други им се допаѓа ова.
  7. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.464
    Допаѓања:
    37.695
    Добро утро женски! Времево не го бива. Наоблачено, дува ветар. Изгледа пак ќе врне.

Повелете кафенце

На kelebeim***, Sunshine_1979, ♡BuBaLe♡ и 6 други им се допаѓа ова.
  8. Mama Maja

Mama Maja Активен член

Се зачлени на:
    12 мај 2016
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    429
    Добро утро мами.
    Ќе правите денес кравајчиња?
    Кај нас адет е да се прават на Иванден. Сакам да направам и јас. Па ако излези нешто ќе постирам слика :*

На ♡BuBaLe♡, Mari* и Angel.Heart им се допаѓа ова.
  9. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.464
    Допаѓања:
    37.695
    @Mama Maja прв пат слушам за такво нешто. Во Скопје не знам дали се прави тоа. Честит именден на оние форумџики што се викаат Ивана. Мајка ми сакала така да се викам, ама татко ми не сакал. Крстена сум по баба ми (мајка на татко ми).

На ♡BuBaLe♡, eleni27, Mama Maja и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. irena.1

irena.1 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    4.363
    Допаѓања:
    21.350
    Добро утро мами. Помина ноќта, најмногу 38 тт качи. Кога е болен најстрашни ми се ноќите. Само чекам да се раздени. Сред ноќ се туширавме, целиот беше зачуден. Во смисла што им е на ови бе, што сега ме бањаат, мене ми се спие. Он си заспа после, јас менував чорапи со оцет, неколку пати му давав да цица во сон, мм околу пет го пратив да одмори некој саат пред работа. И така сега пијам утринско кафе без кофеин. Изволте кој е за. А синко спие дали од тт, дали тоа што не спиеше цела ноќ па му фали сон.

На eleni27, fairy88, danichap и 7 други им се допаѓа ова.
  11. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    28.546
    Ааааа не може, јас частам кафе денеска, мене ми е денот ;)

@DigY џабе се криеш, те знаеме :P

Добро утро на сите.

На kelebeim***, Sunshine_1979, ♡BuBaLe♡ и 7 други им се допаѓа ова.
  12. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    @zuto moram da ve proveram site shto bevte vo trudnicki, kako ste sto ste i mesto da pisuvam lp ovde sekojdnevno si ve citam, em ucam em ve pratam dali ste mi arni :D :* aj dosta pishuvam nema smisla rano e za mene ovde :* ve pozz site!!!!

На Dzevelekova, kelebeim***, Sunshine_1979 и 5 други им се допаѓа ова.
  13. kikin

kikin Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    4.253
    Допаѓања:
    13.903
    Диги остај ги нека си пијат кафиња, ние сме друга - зимна тајфа....Чајче ќе си пиеме во групава на зима :)

На Dzevelekova, kelebeim***, zuto и 2 други им се допаѓа ова.
  14. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    15.719
    Мајкиии,добро утро,мене ме снема некое време,ама еве сум пак и гледам многу сте се размуабетиле:D,неможев да ве дочитам,ама горе доле видов што се случувало додека ме немало.Инаку јас уште утре сум на работа па од август здравје почнувам на друго место,тука се исподешаваа некои работи-газдата ни почина и сите по дома сега.Инаку малата ми е на гости кај баба и тоа во друг град,ја оставаме прв пат сама еве веќе од неделата е,супер била не не барала,ни плачела,си играла со децата,јадела навечер изморена спиела кома,дека таму по цел ден е во двор,така да јас и мм сме сами по дома и дури незнаеме како да се понашаме без дете,чудно ни е,досадно некако дури,ми фали ептен :inlove:,ама ај утре ќе си ја видам.За десет дена одиме на одмор,се одлучивме за Никити,со уште едни другари со дете.
    Во поглед на старост јас имам 32 години,така да не сум баш млада мајка,ама отсекогаш сите ме мислеле дека имам помалку години отколку што стварно сум,младолика сум и се лажат:D.Со мм се на се сме заедно 13 години,9 години бевме во врска,една верени и три сме во брак,мислам дека пола живот сме заедно,ама убаво ни е,ептен сме како лонче и капаче:).
    Среќен роденден на сите што славите,да сте живи и здрави заедно со фамилијата.
    Инаку има многу стомачни вируси меѓу децава со тт,јас само давам на мојава превентивно пробиотици,пред две недели ја фати некој вирус само тт три дена до 39,5,мрсоли и кашлаше,грло немаше и се избори сама некако без антибиотик поминавме ,па бевме и до Охрид на викенд и како нова се прероди таму.Лелел ама се распишав јас,ај да оставам нешто и за после:D.Поздрав женчиња и убав ден:*:*:*

На kelebeim***, Sunshine_1979, ♡BuBaLe♡ и 4 други им се допаѓа ова.
  15. fairy88

fairy88 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    1.599
    Допаѓања:
    8.155
    @kelebeim*** @SummerGirl најсреќен роденден,се што сакате да ви се исполни:party::^:

Здраво женчиња, јас онака летачи да ве поздравам.Немам време ниту за читање, ниту за пишување:tmi:

На kelebeim***, Mari* и SummerGirl им се допаѓа ова.
  16. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.593
    Допаѓања:
    76.825
    Of lele mnogu slusam i po drugarki bolni decinja, eve go mojov uste tera so temp, proliv i povrakja... TT so 39.3 navjekje kaci, ama sirup i na 4h davav... Eve nemam dadeno od nokjeska od 3, ima sega 37.8/38... On pa ne kasla, ne kiva, ne tece noseto... Mislam deka od mene prifati, a jas so padnat imunitet kiznae od kaj sum go zakacila...

На Mari* му/ѝ се допаѓа ова.
  17. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    Ај добро утро и од мене. Ние денес до 10.15 сме спиеле сите тројца :party: ептен ни се погоди времево, ветерче, дува ли дува, свежичко, облачно, мх мх мераци, во лето баш сакам вакво време и затоа и си поспавме сите, мајка ми уште од 9 се развонела на тел. си вика кај се овие, што не се јавуваат, знаејќи дека во 8-8.30 стануваме скоро секој ден и така.
    Ги погодив дечињата мои и еве си играат, баткото ми го исшара тепихот со фломастер :devil: аххх и ми вика извини мамо, не сакав, ај затоа не му се карам овој пат, сирот научен да се дерам ко не нормална кога ќе направи беља, си вика кој ќе ја слуша оваа да вика пак и пред време ми се извини :sun:
    Сега си пијам кафенце, фрапе се знае :)
    Ајде кој е за да правам :)

На ♡BuBaLe♡, Kitten, girl-miri и 2 други им се допаѓа ова.
  18. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.996
    И моево завчера крена Т, вчера периодично,весела е ,јаде,ама многу е кенкава,неподнослива,се тешам дека е од забот,ја вади другата 4 ка.
    а приметив и на рачињата и малку на ноџињата има осип, незнам од што би можело да е

19. Mari*

Mari* Форумски идол

Се зачлени на:
    8 април 2016
    Пораки:
    3.728
    Допаѓања:
    45.620
    Dobar den zencinja
    Zence dali imas probano da mu napravis masaza so spiritus I andol malce vo mala casa stavi spiritus I izgmeci andol masiraj go po celo telo dur ne se pptrosit se vo cavceto I pokrij go ubavo da se ispotit
    Ko bev mala majkami samo taka mozese da mi ja simnit TT ak sakas probaj

20. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.593
    Допаѓања:
    76.825
    Nemam toa, kje probam so alkohol 70% i voda, taka na lekar mu ja simnuvaa. Pak nad 39 sega kaci, kje mora i sirup kako i da e, go butna odma eve go mi zaspa... Nisto izgleda kje terame 3 dena kako sto site si isterale, samo da ne e podolgo, zasto nisto ne jade, a koga kje mu se otvori apetit mu davam jogurtce i posle 10min obilno povrakja...