@Smizzy најсреќен нека е роденденот на лепотанот. @mariz не сум ти дала update, али @zuto се врати од Охрид.
Фала ви женски, приквечер ако наминете и малце мевце ќе има Инаку @SummerGirl ќе си добие братче за роденден, @mariz 36 недела сум од денес.
Апостолки. Јас неможам да поднесам затворена папуча на боса нога, одма ми се потат! Дури и во зима. @Smizzy Среќен нека ви е роденденот, голем да расте и да има безгрижно детство!
@Smizzy среќен роденден на синчето, големо да расте, многу да ве радува Честит Именден на тие што славите и среќен роденден на @SummerGirl , @kelebeim*** одамна немав пишано ама се си исчитав, многу муабети сте направиле јас само што наполнив 29 кога го родив синко, лавица раѓа лавче така се погоди годинава ќе ја славиме 30 леле како лета времево не ми се верува @ines.h јас по дома носам едни папучи отворени како влечки од јамбо ги имам земено ајде кој е за ладно нескафе
Ах торта...од кал, да. Заедно со синко ја правиме. @Smizzy Среќен роденден на малото кое сега веќе не е мало има дури една година.
@Smizzy sreken neka mu e rodendenot na sinceto golem da raste. Ne mozam da ve docitam na mnogu temi ste diskutirale, da pocnam za se da raspravam kraj ke nema postov, ke recete ovaa kokos otrov kako ne ja mrzese tolkavi referati da pisuva. Aj bar da se pretstavam imam 31 g vo mrak, ustvari brak sum 3 godini, a vo vrska bevme 2. Ekonomist sum po profesija, imam I magistratura zavrseno (dzabe potrosiv vreme, nervi I pari nikoj ne ceni toa vise kaj nas). Vrabotena sum vo ista firma vise 8 godini. So mm sme kolegi, taka I zapocna nasata romansa. Sinko ko na sala go napraivme, imavme demek drugi planovi ama ete taka sakal gospod, ni go dade najubaviot poklon. Pozdrav mami imajte ubav den Jas da odam da se izbanj sredam vecer sme na rodenden demek,kolku ke izdrzime kojznae bitno nie ke se spremame doteruvame, a moze po pola saat da se vratime.
@Smizzy Sreken Rodenden na since golem da rastit pokraj mama I tato @Mariangel utre mm odit na dermatolog mu rekov da prasat so kako dali ima nesto ako ima nesto dobro ke ti pisam obavezno barem da ne se tolku napadni katastrofa mene ne mi e seedno ko ke gi poglednam a ne pak nekoj drug ko gi gleat imam edna prijatelka I mu gi pokazav taa dzo se zgrozi taja imala 2 rodeno I mi pokaza duri deka nema ni edna me istade od kontakt ne deka sum zavidna nego na mn pateticen nacin mi rece koza
Убав ден,мајки! Честит именден на сите што слават,@Smizzy Најсреќен да е малиот,само убавини да го пратат! Ние денес уживаме,тато е дома,извадивме нов точак,уште една обврска за мама,ама синко е пресреќен. Сношти кај нас имаше големо невреме,се изнаврна,среќа освежи малку,денес дишиме свеж воздух. И мене ми потат нозете боса кога сум во скроз затворени влечки,затоа носам едни пластични или гумени ли се,розеви,лесни отворени,ем не ми се лизгаат во бања,ем нозе не потат. @mariz како е Тео,подобар ли е?
Pa se naucivme so TT kako treba, no skroz ne ja snemuva, ja simnuvam so sirupce do 37 i po 2h pocnuva da se kacuva, vekje za 3,4h e 38.5, pa simnuvam so alkohol i tusiranje kolku tolku, no odi posle 6,7h 39 i pak sirupce. Mislam deka do utre kje terame vaka, sega vo 3, mu dadov 3ta doza antibiotik pa da se nadevame do vecer da se oporavi i da ne mu davam vekje sirup za TT. Saka da jade, jade i posle povrakja... No i mn tecna kaka si ima, proliv e no ne e epten cesto, 3 pati od sabajle kakase, pa kako mirisa leleeee... Vakov miris vo zivot ne sum pomirisala, kje se onesvestam Sega kje naname zaedno, zasto i jas sum koma..
Jas???? Turli tava sum Mazena vo Ohrid (8ma god zivejme so mm) inace sum od istocna Mak ama gi mesam dijalektite kazi a?
Ахх жении шо си прауте? Јас турбо од сабајле, праввев ручек за нас па за малата па си играм до син ми па ја усоав малата па стана она па ја наранив па ручавме јас и син ми па узмив садови оа дојде време пак да нане малата па ја успав и седнав да читам. Заглавив во темата за поддршка за забременување, се изначитав за деар тхинг, лелеее ептен филмски нејзината приказна, супер што убаво се завршило и сега си го чека најубавиот дар од Бога. И додека напишам јас еве ја ќерка се разбуди толку од мојот одмор. Одам по кафе
Ај да не редактирам, ќе си кажеме која од каде сме или не сакате? Јас лично немам проблем и еве си кажам, од Кочани сум по потекло ана веќе 15 год. излезена од Мк и мажена сум во Гр.
Of mojava nekako pocna da zaretcuva. Koga sum jas doma i ako sme doma nekako na 3 saati moze da se rece. Ama a i smenam lokacija mnogu tesko zaspiva a na zenava se sluciva nekogas i samo 1 da i zaspie pa duri posle rabota so mene malku. Mnogu mi menuva porano jazaspivav so cucla so niskanje sega ne saka bez cicanje nikako koga sum jas doma. Sto da ti kazam nikakov red
@Smizzy Neka mu e sreken rodendenot na sinceto i golem da raste Nie se spremame za na imenden vecer I sreken imenden na site Ivanki Eve @kallias i jas ke si kazam za moe poteklo malku izmesano Rodena sum vo Strumica, majka mi Strumicanka, a tatko mi od Belgrad, a jas od 3 godinki ziveam vo Skopje so majka mi (moite se razvedeni ) Taka da neznam dali sum Strumicanka ili Skopjanka posto vo Sr samo sum ziveela kako bebe i ne se sekavam na nisto